Úspěchy při plnění aktivit

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Amazon napsal:
Já jsem zatim tuhle aktivitu nespustil, protože mi to hlásí že soubor pkp_WRme.wag nelze otevřít, přičemž tento soubor mám a pro jistotu jsem jej stáhl znovu z odkazu p.Šemory. Podle ConBuilderu se tento vagon nachází i v aktivitě Sp1903 a ta běhá v pohodě...poradí mi někdo? děkuju předem

Problém je v tom, že zatímco Mirecův consist volá vůz PKPWRme.wag, v Trainsetu je WRmepkp.wag. Řešením je otevřít v texťáku soubor "mirec_kp_doprava 4.con" a zde v řádku "WagonData ( PKPWRme pkp_WRme )" nahradit "PKPWRme" výrazem "WRmepkp", případně totéž provést v ConBuilderu.

Amazon napsal:
Já jsem zatim tuhle aktivitu nespustil, protože mi to hlásí že soubor pkp_WRme.wag nelze otevřít, přičemž tento soubor mám a pro jistotu jsem jej stáhl znovu z odkazu p.Šemory. Podle ConBuilderu se tento vagon nachází i v aktivitě Sp1903 a ta běhá v pohodě...poradí mi někdo? děkuju předem

Ja mám vozeň označení ako PKPWRme.wag.Takto som ho stiahol od Zbynka.

poison napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/Mirec_Kuriozni_priprah.apk

tady je ta Mirecova aktivita o které píše
Ale že jsem se zapotil,a na první pokus je to tam.Super šichta :lol:

Som rád že sa páči, toto bol môj cieľ = aby sa hráč zabavil a nenadával že nezmyselne presedel x hodín pri PC...

Naposled editoval moderátor:
Mirec napsal:
Amazon napsal:

Já jsem to upravil podle rady Boba a aktivita je po této úpravě zcela funkční...

Mirec napsal:

Tak nevím, já jsem ho stahoval 11.1.2005 a dnes na zkoušku znovu a v obou souborech to má Zbyněk značeno WRmepkp.wag.

Mirec napsal:
poison napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/Mirec_Kuriozni_priprah.apk

tady je ta Mirecova aktivita o které píše
Ale že jsem se zapotil,a na první pokus je to tam.Super šichta :lol:

Som rád že sa páči, toto bol môj cieľ = aby sa hráč zabavil a nenadával že nezmyselne presedel x hodín pri PC...
Jo šichta byla skvělá jen se TAURUSOVI nechce brzdit jak jsme zvyklý.Ale to se dá vychytat..Otočka v Břeclavi na 100%,při odstavování krysy jsem se zastavil moc brzy a musel jsem ještě kousek,a už jsem to viděl na prohru,ale i tak souprava připojena 11:29:47.Myslím,že by to šlo i dříve tak o 20 sec.Ještě jednou díky MIREC :!:

PKPWrme vs. WRmepkp

Nerad bych se mýlil,ale první varianta jsou ještě vozy se starým skinem a druhá podle TRAINSETU s novými skiny.Kdo neaktualizujete vozidla,cab i snd přicházíte o mnoho.Třeba nové zvuky na CD 742 s turbem jsou super.Pokud nemáte jsou u Pampaliniho na webu. http://trainsim.igames.cz :lol:

Dnes som znovu stiahol vozeň pkp_WRme a naozaj je wag súbor premenovaný na WRmepkp.wag.Takže už by to malo byť v poriadku.

Zdravím pánové,mám dotaz jak vám šla ECHVA?Na zhruba 5 pokus jsem se konečně dostal sunutím vozů do elektrárny.Poslední vůz zůstal někde tesně za vraty výklopníků,vše super až na pokus o odpojení soupravy,které se posléze stejně podařilo,při návratu do Řečan pro druhou půlku vlaku zůstanu trčet na návěstidle hned za výjezdem z ECHVA i přes použití TAB stojím jak přibitej a nic.Neví někdo pročiž :?:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře