Úspěchy při plnění aktivit

Stav
nelze přidat další příspěvky.
NS9

Ahoj, taky se musim pochlubit, motorák jsem stihl 43 vteřin před limitem a v Kostěnicích jsem byl 3 vteřiny po udávaném příjezdu dle jízdního řádu, takže se to stihnout dá...ještě že máme SAVE, jednu stanici jsem pokořil asi až na po 4-té, ne a ne to dobrzdit včas :lol: :lol: Zítra budu pokračovat rychlíkem do ČT a snad i dál...SUPER AKTIVITA!! :wink:

Vždycky byly nejhorší Sruby,ale tentokráte mě dostal Dobříkov.Někdy brzdím i očima,ale pak to stejně vyjde.Je fakt,že jsem v 8 měl v Kostech zpoždění dohnaný,ale to proto,že jsem flákal odjezdy ze stanic na 80km/h až po vjezdový návěstidlo.Vždycky jsem jel rovnou na tvrdku.I tak si myslím,že se to dá stíhat :wink: Nejvíc mě štve ta 40 do Uherska.Ale vvooo tttoooommm to je. :!:

V NS to dělejte jako já. Když přijedu do stanice, po odentrování si hru sejvnu a po nahrání mi zapískajó a můžu odjet třeba po pětivteřinovém pobytu... :lol:

Teda přátelé, já jsem tuto aktivitu ještě nejel, ale začínám mít z toho trochu strach :D , jak tady poslouchám, že se brzdí všim, co je po ruce a akceleruje se naplno, až se kouří z kolejí. Já jsem zvyklý si jezdit tak v klídku, cigárko, plynule zastavovat, aby mi lidi nepopadali, aby to vypadalo jako ve skutečnosti a tady koukám to bude taková vlaková Formule 1, brzda plyn. No, to jsem na to moc zvědav.....dávám si na první pokus tak 10 minut a game over, protože budu mít nedohnatelný zpoždění :D . No, beru to jako výzvu...... :D :D Mějte se. Lord.

Nemusíš mít obavy, chce to jen trochu cviku a dávat pozor, taky jsem z toho měl obavu, ale opravdu to stojí za to si to projet od začátku až do konce, mezi ČT a Brnem si můžeš trochu odpočinout. A z Břeclavi do Hodonína.....sprint na dlouhý trti...myslel jsem že to nemůžu stihnout ani za boha...ale povedlo se. Takže žádnej strach, usedni za páky a vzhůru do boje s časem :lol: :lol:

Hele Lorde, já byl zvyklej na osobáku (složení T478.1xx a dvě soupravy patráků) Smíchov-Zdice přes hrbatou (Rudnou u Prahy) zejména v úseku Beroun-Zdice jezdit stylem: jak zvedl plácačku výpravčí fláknout tam 8. stupeň, na začátku perónu mít tak 70-75 a v poho jsem zastavil s plynulým dojezdem bez škubnutí. Tak snad tu NS9 nějak přežiju :-).
Karel

Mirec OS 2

Ahoj, tak nevim jak začít..kdo hrál aktivitu Mirec OSII? Po připojení mašiny k nákladnímu vlaku vyskočila hláška že čekám na protijedoucí rychlík. Ten ještě neprojel a už vyskočí hláška že mám souhlas k odjezdu. Na semaforu svítí červená, rychlík nikde....asi po 10 minutovém čekání jsem zkusil TAB...jízda na červenou je možná, tak jsem se rozjel..a co nevidim, na prvním semaforu za Rudolticema, na mojí koleji, stojí vlak proti mě, asi má červenou... Dělám někde chybu já? Nebo co je v nepořádku? Dík všem...

Re: Mirec OS 2

Amazon napsal:
Ahoj, tak nevim jak začít..kdo hrál aktivitu Mirec OSII? Po připojení mašiny k nákladnímu vlaku vyskočila hláška že čekám na protijedoucí rychlík. Ten ještě neprojel a už vyskočí hláška že mám souhlas k odjezdu. Na semaforu svítí červená, rychlík nikde....asi po 10 minutovém čekání jsem zkusil TAB...jízda na červenou je možná, tak jsem se rozjel..a co nevidim, na prvním semaforu za Rudolticema, na mojí koleji, stojí vlak proti mě, asi má červenou... Dělám někde chybu já? Nebo co je v nepořádku? Dík všem...
Taky jsem takhle zacinal i s TAB a koukal jsem jak vejr.Po pokynu k odjezdu se musíš rozject a zastavit na červený u semaforu.Tím se rozjede i rychlík,kterej čeká na vjezdovým návěstidle. :wink:

Já jsem myslel že jsem byl pomalej na posunu, proto jsem ho tentokrát trochu zrychlil..a vyšlo to..

Ale co mě víc mrzí, že všechny aktivity od Mirece mi shodí MTS do pr..yč a wokna chtěj hned psát billovi :cry:

Amazon napsal:
Já jsem myslel že jsem byl pomalej na posunu, proto jsem ho tentokrát trochu zrychlil..a vyšlo to..

Ale co mě víc mrzí, že všechny aktivity od Mirece mi shodí MTS do pr..yč a wokna chtěj hned psát billovi :cry:
Taky jsem s nimi měl potíže hlavně ve velkých stanicích,jako je u posledních OS I. OS II.Česká Třebová,včetně aktivity od Boba cisternový vůz.Ale stáhnul jsem zobrazení a bylo to o.k. :wink:

Cisterny nespadly ani jednou, NS9 ani jednou, hurvínek ani jednou...ale taky to zkusim stáhnout a uvidíme :roll:

Mě včera NS padla po naprosto vzorném příjezdu do Srubů (asi s 30s zpožděním), jsem dokonce kupodivu zastavil přesně před značkou. :D Jenže když jsem dal Enter, tak MSTS utuh a chtěl posílat zprávy Billovi. Ach jo. Z Dlouhé třebové pojedu dneska znova :-.))

upravená NS

Po té, co byla ttato aktivita upravená, tak se mi ji konečně podařilo doejt a nikde mi to nespadlo. V předchozí verzi jsem nikdy nestihl dojet včas do Rudoltic, a tak nebyla možnost ji včas zvládnout. Jak jste na tom vy?

Amazon napsal:

Tak to ma mrzí,ja sa pokúšam veľké stanice ako ČT,PA,Brno,BŘ "zapratať" aby to vyzeralo ako v skutočnosti,samozrejme že sa musím krotiť,ale nemám rád keď vchádzam do veľkej stanice ako ČT,PA a je to tam úplne prázdne.Ja dam dávam aspoň 2-3 súpravy.Keď som to testoval mne to išlo celkom slušne,samozrejme že to závisí od PC.
U Os.I.:sú v ČT 3 súpravy + 1 prichádza a 1 je náklad.U Os.II - jeden fixný objekt (ktorý tam vlastne musí byť) a vchádza tam EC 172 + 2 súpravy nákladu.Mne MSTS padal jedine u prvej verzie aktivity Sp_1903 kde som mal okolo 20 FO!!!

To Mirec: Nechcete updatovat starší aktivity (EC78, 107, NN, Ls)? Celkem rád bych si je opět zahrál...

U nového EC jsem narazil na problém. V Dlouhé T. z nějakých příčin nemohu vykřižovat s protijedoucím vlakem. Zastavím dle pokynů, dostanu souhlas k odjezdu ale protivlak stále stojí na vjezdovém návěstidle a blokuje mi cestu. Co s tím?

Kontra napsal:
To Mirec: Nechcete updatovat starší aktivity (EC78, 107, NN, Ls)? Celkem rád bych si je opět zahrál...

Aké update máš konkrétne na mysli?Určite nie som proti, dokonca by som bol rád keby sa našlo trocha viac ľudí ako p.Vlček, ktorý sa tiež takto realizujú a prispievajú k práci na MSTS,prípadne k trati BP.Ale prezradím že mám v hlave ďaľšiu aktivitu a možno sa dočká aj realizácie...

Anonymous napsal:
U nového EC jsem narazil na problém. V Dlouhé T. z nějakých příčin nemohu vykřižovat s protijedoucím vlakem. Zastavím dle pokynů, dostanu souhlas k odjezdu ale protivlak stále stojí na vjezdovém návěstidle a blokuje mi cestu. Co s tím?

Tento problém som pri testovaní nepostrehol, ale vyskytol sa pri aktivite Osobák 2.Prvý raz EC prešlo, potom už zostalo stáť na výhybkách!!!MSTS má niekedy aj zlé dni a mám pocit že niekedy aj vlastný rozum...Skús ručne vymazať adresáre Activites,Paths,Services,Traffic,Consists a znova nainštaluj aktivitu.

Mirec napsal:
Anonymous napsal:

Tento problém som pri testovaní nepostrehol, ale vyskytol sa pri aktivite Osobák 2.Prvý raz EC prešlo, potom už zostalo stáť na výhybkách!!!MSTS má niekedy aj zlé dni a mám pocit že niekedy aj vlastný rozum...Skús ručne vymazať adresáre Activites,Paths,Services,Traffic,Consists a znova nainštaluj aktivitu.

Tak jsem to zkusil, dokonce jsem to jel celé odznova a pořád tam ten **** stojí.

Anonymous napsal:
Tak jsem to zkusil, dokonce jsem to jel celé odznova a pořád tam ten **** stojí.

Ono križovanie v MsTS stálo vždy za milú ****. Skús si trocha švihnúť alebo si naopak trocha daj načas ... uvidíš čo to spraví ...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře