Trať ČD 210 - Posázavský pacifik

Martens

Strojvedoucí
Správce
Tak se nám roztrhnul pytel s reálnými tratěmi - přidám svou trošku do mlýna.
Chystá se trať ČD 210 - Posázavský pacifik a to :
Praha-Braník - Skochovice - Čerčany-(výhled až do Kácova a Ledče nad Sázavou)
- Skochovice - Dobříš

Vozbu zajišťují výhradně na Os 714+010 nebo 810+010 a na nákladech 749, 751

No a sem tam 434.2186 + Rybáci - znalí budou uspokojeni úsekem kolem Sázavy vč. Pikovického komína.
V současnosti hotovo do Vraného nad Vltavou.

A když to vyjde, tak z Čerčan se dá vrátit zpět do Prahy po Benešovské trati....ale to je hudba budoucnosti.....

posázavský pacifik

Tak jak to vypadá, pracuje se na něm, nebo projekt skončil.....
Je to vážně pěkné trať!!

Re: posázavský pacifik

zymh napsal:
Je to vážně pěkné trať!!

Na trati se pracuje, ale veeelmi pomalu...v práci je poslední dobou záhul, takze moc casu na to nezbyva....momentalne jsem v Kamyku nad Vltavou....a pravdepodobne se pustim nejdrive cestou Skochovice -Dobris, at se da alespon trosku jezdit.....

Martens napsal:
zymh napsal:
Je to vážně pěkné trať!!

Na trati se pracuje, ale veeelmi pomalu...v práci je poslední dobou záhul, takze moc casu na to nezbyva....momentalne jsem v Kamyku nad Vltavou....a pravdepodobne se pustim nejdrive cestou Skochovice -Dobris, at se da alespon trosku jezdit.....
To by se hodilo, ale udělal bych si některý ze starších GVD... např. 1997/1998, kdy jezdily vyhradne 749+patra nebo 853 s Bixy a nebo letni sezonu 1998/1999 (742+patra a 853+patro) a podobne...

Negrelli napsal:
Martens napsal:
zymh napsal:
Je to vážně pěkné trať!!

To by se hodilo, ale udělal bych si některý ze starších GVD... např. 1997/1998, kdy jezdily vyhradne 749+patra nebo 853 s Bixy a nebo letni sezonu 1998/1999 (742+patra a 853+patro) a podobne...

Vzhledem k tomu, v jakem stavu je trat v realu, tak to myslim uplne v pohode sneze vozovy park i ze 70.let :-)

Ale je fakt, ze ty patra se 749 byly mooc fajn a patgrily ke koloritu trati....

Patra na 210

Mimochodem, nechci nějak čeřit vody, ale ta modrá patra tam jezdí dodnes, s 749 i 742 pokud vím a třeba i 4 v soupravě :D :wink:

Re: Patra na 210

basnik napsal:
Mimochodem, nechci nějak čeřit vody, ale ta modrá patra tam jezdí dodnes, s 749 i 742 pokud vím a třeba i 4 v soupravě :D :wink:

Ale jenom ve špičku, tj. o vikendech....v drtive vetsine vozbu zajistuji "kravky" 714+až 5x010 nebo 810 solo eventuálně + 1x010

749 vs. 810

To máš pravdu, ale o tom víkendu to tam k vidění je, třeba včera přijelo z Čerčan na Hlavní tohle: 749 + 4x Bmo .... :wink:

fotky z 210

Pokud by byl zajem, mam doma nejake fotky z celé 210 a jelikoš je to moje domovská trať, neni problem dodelat další

Tak to půjde těžko, ještě na takový krok nejsem připraven... :D Umím jen vymodelovat a naskinovat reléovku z gmax tutorialu :D Ale rozhodně je to výzva...

nejlepší je se to naučit, pokud něčeho chci dosáhnout v MSTS tak se to musím naučit. Zkoušet to i třeba pořád dokola dokud mi to nepůjde.

Martin

Back
Nahoře