F
FrantaVopička
Host
Ano, přesně toto jsem měl na mysli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To se stává normálně, když se někam dál přesouvám. Ale často se takto nechám vozit, pokud to jede správným směrem, alespoň nemusím držet klávesy. To samé platí i při zvedání objektu. Až jsem v cíli, tak jednoduše klepnu na myš ,jak píšou ostatní a vše se zastaví. Ale tím netvrdím, že mi to mnohdy neštve. Proto dělám dlouhé přesuny přerušovaně, aby se tato funkce neaktivovala.nebulus napsal:Zdravím, V RE sa mi stáva taká nemilá vec, ak sa pohybujem pomocou šípiek do niektorej strany a náhodu podržím klávesu dlhšie ako pár sekúnd v kuse, potom mi to začne jazdiť samé v tomto smere akokeby klávesa bola stále stlačená. Dá sa z toho nejakým spôsobom dostať, okrem reštartu RE?
Ani se nemusí delete, stačí přepnout třeba na posouvání (F3), pokud se změní kurzor, tak je objekt označen. (používám při označování vzdálených objektů)JiříkTK napsal:Ještě mne napadá, že by mohly ty konce nástupiště být nechtě vložené třeba tři na stejné místo a pak se to označení sice uskuteční, ale není vidět. Takže jakoby označit, pak delete, opět jakoby označit a pak delete, ....
Tady se stalo to, že při pokládání nechtě kliknul vícekrát a v tomtéž místě byly dva nebo tři objekty. Ono to není označení "jakoby", ono je to označení skutečné, ale není vidět, nic nezprůhlední, protože když jeden objekt zprůhlední, vídím ten druhý.Zbyněk Šemora napsal:Toho co píše Jiřík bych se i bál, protože "Jako by označit",
Mám takový tušení že už se mi to taky stalo. Snad pomohla obnova databáze, tuším.Kosac napsal:Ahoj stavitele. Nevite nekdo jak na chybu: "Navazujici cast koleji neni nahrana. Nelze vybrat tuto cast trate." nasledovanu padem editoru?
Dik za jakykoliv tip.
To je riziko noKosac napsal:Navestidla... Do toho se mi teda nechce.
Mne sa to stalo nedavno, ja som dal obnovu z najblizsej funkcenj zalohy a staval som dalejHynďa napsal:To je riziko noKosac napsal:Navestidla... Do toho se mi teda nechce.
![]()