Trať ČD 310 Opava Olomoc

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fába
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Padání MSTS

Vrbam napsal:
mrkev napsal:
Vrbam napsal:
A je to v misi nebo ve volné jízdě?
Je to jak v aktivitě, tak ve volné jízdě. Zkoušel jsem obojí.
Mě se něco podobného stalo u Zline, kdy se nějak pomátl GLOBAL, tak to zkus smazat a trať nahodit znovu
Nakonec jsem sehnal k te trati GLOBAL ktery k ní patří a s nim to už jde. Ty z XTracks nejdou.

Stáhl jsem si trať 310 Olomouc - Opava, nainstaloval všechny aktualizace, ale nejde mi spustit v Route editoru. Když si to dám ve hře, tak se mi to např v Bruntále sekne a MSTS spadne do Windows. Nevíte někdo, co s tím mám udělat, abych si to mohl otevřít v tom editoru trati? :(

calabria napsal:
Stáhl jsem si trať 310 Olomouc - Opava, nainstaloval všechny aktualizace, ale nejde mi spustit v Route editoru. Když si to dám ve hře, tak se mi to např v Bruntále sekne a MSTS spadne do Windows. Nevíte někdo, co s tím mám udělat, abych si to mohl otevřít v tom editoru trati? :(
Zdravím, tak tohle, že mi trať padala před Bruntálem mě dělalo, když jsem měl blbě nainstalované aktualizace, pořadí. Jinak je třeba číst pozorně návod a vše by mělo šlapat bez problémů. Asi před měsícem jsem tarť znovu stahoval a instaloval a normálně běhá. Pozor, není kompatibilní s Global BP, ale pod globalem používajícím X-Tracks. Dan :D

Zdravím,
nějak se mi nedaří sehnat kontakt na autora tratě "310" /tím je tuším "pepah" či přesněji Josef Harkabus/,takže jestli někdo na něj spojení má,prosím o jeho zaslání na mou e-mailovou adresu davca@iol.cz .
Předem děkuji.

David

Naposled editoval moderátor:
David Hájek napsal:
Zdravím,
nějak se mi nedaří sehnat kontakt na autora tratě "310" /tím je tuším "pepah" či přesněji Josef Harkabus/,takže jestli někdo na něj spojení má,prosím o jeho zaslání na mou e-mailovou adresu davca@iol.cz .
Předem děkuji.

David
Davide zdravím.
A nebude mít kontakt webmaster ( admin ) stránek http://www.train-sim.cz/ , kde je trať umístěna :?:
S pozdravem Dan. :D

Zdravím všechny.
Potřeboval bych poradit s odstraněním problému s tratí 310 do MSTS. Při zapnutí simulátoru se menu načte bez problému. Při spouštění tratě se trať načte celá bez problémů, ale někdy se spustí a někdy následuje pád do Windows a Microsoft po mě chce, abych mu odeslal zprávu o chybách. Někdy to spadne až po několika kilometrech jízdy. Nekdy, když má systém náladu, tak napíše, že selhala inicializace manažeru aktivity. Přitom je to ve volné jízdě. Neví si s tím někdo rady? Předem dík za odpověď.

Leo napsal:
Zdravím všechny.
Potřeboval bych poradit s odstraněním problému s tratí 310 do MSTS. Při zapnutí simulátoru se menu načte bez problému. Při spouštění tratě se trať načte celá bez problémů, ale někdy se spustí a někdy následuje pád do Windows a Microsoft po mě chce, abych mu odeslal zprávu o chybách. Někdy to spadne až po několika kilometrech jízdy. Nekdy, když má systém náladu, tak napíše, že selhala inicializace manažeru aktivity. Přitom je to ve volné jízdě. Neví si s tím někdo rady? Předem dík za odpověď.

Mě to dělalo, když jsem použil vozidlo, které jezdilo pod jinou verzí binu... Nevím ale přesně jak je to s touto tratí, ještě jsem na ni nikdy nejel, ale myslím že bude lepší si nainstalovat novou verzi binu.

Tak pánové a dámy už se mě to povedlo rozchodit. Závada byla na globalu. Bylo zapotřebí i původního, naštěstí jsem ho měl v záloze. :)

Jen o pár řádků výše: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1114

This route, Opava-Olomouc, is my first love! Why? Because is the first route when I learn to change, put the object, the another rail, the signalisation; when I learn to buil a route - now, I'm a route builder! I love this route!

Edy Obretin napsal:
This route, Opava-Olomouc, is my first love! Why? Because is the first route when I learn to change, put the object, the another rail, the signalisation; when I learn to buil a route - now, I'm a route builder! I love this route!
This sentence belongs Here

ahojte jak si mát tuto trat dát do msts aby byla v provozu??? je k tomu jeste treba neco stáhnout??? dík za odpoved

CITACE z archivu:

"Trať CD_310-pracovní verze-22.03.09

Pracovní verze CR_310 Opava -Olomouc je postavena na kolejivu xtraks-3.20 a UZK-3.20,(trať 090 používá stejný Global),
proto všechny traťě postavené na xtraks-3.20 a nižší mohou tento Global používat.
-zbytek souborů si nakopírujte z Vašeho Globalu.
Přiložen consist pro aktivitu a složka Sound do TrainSimulatoru(pokud už zvuky jsou nepřepisovat)
V trati jsou použity modely z různých free tratí .
Trať mohla vzniknout jedině zásluhou Džordže,který vytvořil Bin do MSTS a další poděkování
patří Bedlischovi za vygenerování povrchu tratě .
Dík patří i modelářům -Michalovi ,Matesovi a hlavně Jackovi,kteří vytváří nové modely trati 310,
a PepeQ upravil vegetaci(jaro,podzim).Návěsti-Jiří Polák.
Na stavbě trati se podílí velkou měrou i David Hájek ,který staví ,kontroluje a provádí dosazování
el.sloupů a drátů na el.úsecích.
Již postaveno-Opava-Olomouc
Bruntál-Malá Morávka
Opava-Hradec nad Moravicí

Plán: Krnov-Jeseník
Opava-Ostrava Svinov
Opava-Hlučín
Opava-Svobodné Heřmanice
Mikulovice-Zlaté Hory
Valšov-Rýmařov
Milotoce-Vrbno pod Pradědem
Třemešná-Osoblaha - úzkorozchodka

Harkabus Josef har.jos@seznam.cz

Za případné připomínky a náměty předem děkuji i-mail:har.jos@seznam.cz"

Trať používá Global z tratě 090.

uz saz otravuju :-D chci se zeptat: mám staženou trat čd 310 ve slozce train simulator/ routes to je v poho ale ted nevím jak a co stím globalem????

Michal M. napsal:
uz saz otravuju :-D chci se zeptat: mám staženou trat čd 310 ve slozce train simulator/ routes to je v poho ale ted nevím jak a co stím globalem????
To si už děláš tady prdel ne!!!:puke_l:
Včera si se ptal na to stejné a myslím, že Ti bylo odpovězeno víc než luxusně, co ještě víc chceš a taky jsem Ti včera psal, než se na něco zeptáš zkus číst, odpověď je ve vetšině případů lehce k nalezení.

Pracovní verze CR_310 Opava -Olomouc je postavena na kolejivu xtraks-3.20 a UZK-3.20,(trať 090 používá stejný Global).

Back
Nahoře