Vlastik-pokavad chceš provozovat tzv.trafic vlaky,musíš si nejdříve nadefinovat u příslušného úkolu název trafic vlaků"Počítačový provoz",třeba (doprava k EC 79) a to dvakrát,poté se ti objěví nápis "doprava k EC 79" a klikneš na upravit,a do této tabůlky už jen přidáváš vlaky které chceš aby ti jezdily jako trafic,uvedu příklady:Název souboru i zobrazovany název je tedy doprava k EC 79,pod tím je konkrétní trasa a vlak tam vyberu EC 78 KU-PHLN,poté se mi objeví v okénku nebo ho vyhledám pomocí šipky a nastavím si soupravu a cestu(trat),v závislosti na trati se mi dole vypíšou všechny stanice přes který vlak jede,zaškrtnu např:kúty,břeclav,brno,česká třebová,pardubice,praha holešovice,a dám vložit vybraný vlak tedy EC 78 KU-PHOL,objeví se mi okénko s nápisem "výchozí čas zadám hodinu a minuty,(12:00,poté co jsi zadal čas se ti automaticky napíše jako servis PC dopravy,jediné co ještě musíš udělat je že na ten vlak klikneš v tom servisu a objeví se generace jízdního řádu,dáš přepočítat jízdní řád a komplet trafic vlak je hotov,takto si můžeš nasadit vlaků co ti dovolí konfigurace PC,ale nezapomen že se ti nesmějí krýt časy jinak ti vlaky nepojedou a že musíš nechat mezi výjezdy určitou časovou dobu tzv:mezidobí jinak ti vlaky také nevyjedou zpravidla dle nastavení a odjezdů ze stejného místa cca 5 minut,poté jen vše "X" uzavřeš a nastavíš si vlak hrače ,ještě dodatek nikdy nepoužívej soupravu hráče a tu samou soupravu jako trafic to by ti ten původní taky nevijel.Ten čas dole je orientační zkušební aby jsi zhruba tak viděl jak se budou vlaky v určitém ůseku pohybovat ale je to jenom teoretické nebot nikdo neví jak pojede vlak hráče zadáš si třeba čas na 12:00 a rychlost zpravidla dávám na 16x asleduji kde který vlak se nachází jelikož se pak mohu pohybovat po trati tak vidíš jak který vlak jede .to asi vše k tvému problému,s pozdravem Vlastik trat 010.