Problém s Activity Editorem

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Jiří napsal:
Proto zásadně nepoužívám TrainStore,abych v tom neměl bordel.Jednou jsem na svém laptopu trainstore používal a totálně mi rozhasil tsection.dat a nespustil jsem vůbec MSTS. Nepomohla ani opětovná instalace a všechno a musel jsem manuálně vyčist registry.Raději používám ConBuilder,Convoi a EngMexx.

Tady alespoň vidíš, že tomu rozumíš jako......Traistore a skupina programů Convoi, EngMexx a Conbuilder mají toho společného jako Jan Žizka a telefon......

Mám při tvorbě aktivity problém, když chci upravit traffic klepnu na tlačítko upravit a nic se nestane. Nevíte čím to je ?

Co dělat, když je nefunkční trasa (*.pat) v Paths? Zobrazuje se místo toho červená čára. Lze to nějak spravit? Díky za odpověď

LuděkD napsal:
Co dělat, když je nefunkční trasa (*.pat) v Paths? Zobrazuje se místo toho červená čára. Lze to nějak spravit? Díky za odpověď

Tu trasu je potřeba spravit, uchopením příslušných červených bodů myší a jejich posunutím na správná místa trati. (výhybky)

Miran napsal:
Tu trasu je potřeba spravit, uchopením příslušných červených bodů myší a jejich posunutím na správná místa trati. (výhybky)
Ale některé body nejdou uchopit. Chci ten bod vzít a nejde s ním nikam posunout.

Ten bod daj zmazať celkom a uchop červenú čiaru niekde pri výhybke a premiestni ju na ňu, ona sa "zlomí" tam, kde ju uchopíš. Daj to uložiť, aj keď tam tá červená bude. Ale niekedy to nejde upraviť vôbec.

Co dělat, když se mi v AE nezobrazují umístěné vlaky na trase? Nevidím je a tím pádem je nemohu upravit ani smazat. Ve hře se pak ale na trase objeví.

LuděkD napsal:
Co dělat, když se mi v AE nezobrazují umístěné vlaky na trase? Nevidím je a tím pádem je nemohu upravit ani smazat. Ve hře se pak ale na trase objeví.
Použít program aefix, je u Johnze na : http://trainsim.ic.cz/ v sekci download/ostatní, pak se budou zobrazovat

Naposled editoval moderátor:
LuděkD napsal:
Tomes napsal:
Použít program aefix, je u Johnze na : http://trainsim.ic.cz/ v sekci download/ostatní, pak se budou zobrazovat
Tak jsem si ho nainstaloval, spustil, něco se upravilo (registry atd.), ale umístěné vlaky to nezobrazí.
To je divný, mně to vždy pomohlo. Nezobrazují se Ti traffiky nebo loose consists ?

Naposled editoval moderátor:
Neobjevujou se mi poziční body

Zdravím.

Snažím se vytvořit oddechovou aktivitku pro trať Luhačovice a stala se mi věc, kterou si neumím vysvětlit. Když v AE zadám umístit poziční událost tak se mi vůbec neobjeví v editoru. Všechno si u ní vyplním ale prostě se potom neobjeví. V soupisu okna událostí ale je. Zkoušel jsem otevřít i jiné aktivity a je to stejný, ten bod s číslem "akce" a kružnice s dosahem metrů se mi prostě neobjeví. Pls pomóóóóóóóóóc. Zkoušel jsem restart AE i PC a nic.

Díky.

Re: Neobjevujou se mi poziční body

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Snažím se vytvořit oddechovou aktivitku pro trať Luhačovice a stala se mi věc, kterou si neumím vysvětlit. Když v AE zadám umístit poziční událost tak se mi vůbec neobjeví v editoru. Všechno si u ní vyplním ale prostě se potom neobjeví. V soupisu okna událostí ale je. Zkoušel jsem otevřít i jiné aktivity a je to stejný, ten bod s číslem "akce" a kružnice s dosahem metrů se mi prostě neobjeví. Pls pomóóóóóóóóóc. Zkoušel jsem restart AE i PC a nic.

Díky.
Zkus program aefix, je u Johnze, mělo by to fungovat.

Re: Neobjevujou se mi poziční body

Mondeo napsal:
Blackwolf napsal:
Zdravím.

Díky.
Zkus program aefix, je u Johnze, mělo by to fungovat.

Díky instnul jsem aefix a vypadá to že to fachčí.

Back
Nahoře