Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vrbam napsal:Me to spise sedi na 820,
krome houkacky mi to moc jako hydra 854 se nezda.
Jo ta 820tka je dobra, ale ta 854 mi nesedi.Jacek napsal:No ta jedna ukázka je 820 a druhá 854Vrbam napsal:Me to spise sedi na 820,
krome houkacky mi to moc jako hydra 854 se nezda.
Vrbam napsal:ale ta 854 mi nesedi.
Jacek napsal:Co konkrétně. Mám několik nahrávek, ale jinak jsem v tom seděl jen jednou. Ta ukázka je z kabiny. Zvenku to zní jinak. Spíš to hučí jak 853Vrbam napsal:ale ta 854 mi nesedi.
nebulus napsal:Prevádzkujete niekto MSTS s priestorovým zvukom 5.1? Ja som v rámci výmenenného obchodu dostal zvukovku C-Media 8738LX a sluchadlá s priestorovým zvukom Zalman ZM-RS6F. Prvé dojmy mám asi také, že niektoré zvuky sa vylepšili, napr v kabíne to riadne vrčí, aj keď hlavne z ľavej strany. Problémy nastávajú (niekedy) pri pohľade spredu na vlak - zvuky nejako vynechávajú a postupne sa zlepšujú, ak sa natočím tak, že pozerám od súpravy dopredu. Ale skôr ma trápia zvuky pri vyklonení z okienka: pri pohľade vpred počujem hlavne nejaké šuštanie a motor slabo. Ak sa postupne otáčam dozadu tak motor počujem lepšie. Ale tieto hlasitosti stále nozodpovedajú ani vonkajším zvukom (pohľad 2,3), dokonca sú slabšie ako zvuky v kabíne. Aké sú vaše skúsenosti?
Dráčik napsal:Máš pravdu. Vo wav súbore sú definované dve zarážky (cue point) a simulátor spraví "smyčku" medzi nimi. Ja používam GoldWave a tam to ide nadefinovať. Jednu dáš do miesta, kde končí rozbeh ventilátora (napr.) a druhú pred miesto, kde začína spomalovať. Musíš ich ale trafiť tak, aby nebol počuť ten návrat na začiatok, alebo praskanie a to je dosť problém.
Ja mam Creative Audigy 2 ZS a celkem me prijemne prekvapilo, ze od doby co mam ceske trate je zvuk uz prostorovy.Puvodni trate byly jen stereo...Ted zejmena kdyz jedu kolem cinkajiciho prejezdu nebo mijim ci predjizdim nejaky vlak slysim hezke dozvuky v zadnich satelitech.Pripadne i venkovnich pohledech slysim z ktere strany neco prijizdi,coz je urcite prijemne a mam z toho vetsi pocit realityMirec napsal:nebulus napsal:Prevádzkujete niekto MSTS s priestorovým zvukom 5.1? Ja som v rámci výmenenného obchodu dostal zvukovku C-Media 8738LX a sluchadlá s priestorovým zvukom Zalman ZM-RS6F. Prvé dojmy mám asi také, že niektoré zvuky sa vylepšili, napr v kabíne to riadne vrčí, aj keď hlavne z ľavej strany. Problémy nastávajú (niekedy) pri pohľade spredu na vlak - zvuky nejako vynechávajú a postupne sa zlepšujú, ak sa natočím tak, že pozerám od súpravy dopredu. Ale skôr ma trápia zvuky pri vyklonení z okienka: pri pohľade vpred počujem hlavne nejaké šuštanie a motor slabo. Ak sa postupne otáčam dozadu tak motor počujem lepšie. Ale tieto hlasitosti stále nozodpovedajú ani vonkajším zvukom (pohľad 2,3), dokonca sú slabšie ako zvuky v kabíne. Aké sú vaše skúsenosti?
Tiež mám C-Mediu a detto to isté ...
Nie, neskúšal som inú.nebulus napsal:Mirec, inú zvukovku si neskúšal?
Nie, nezoženieš. Ako napísal Jacek, stiahni si ich u trainsimu, sú také isté, ako tie, čo nemôžeš zohnať.Ivan.ps napsal:No o tych suboroch viem. A tie original subory co som spominal uz nikde nezozeniem????
Ivan.ps napsal:No o tych suboroch viem. A tie original subory co som spominal uz nikde nezozeniem????