Zbyněk Šemora napsal:
Čouda napsal:
Ahoj! U Jackových zvuků zamračených mi přijdou TM moc potichu. ty motory musej řvát. Doporučuju se někde postavit k trati a až pojede nějaká zamračená, nebo brejlovec, tak to je rachot. Jacku šlo by to upravit?
Chudák Jacek. Zatímco já na něj naléhám, aby volume trochu stáhl Viz zvuk motoru vzdálené 830, který je slyšet, jako by stála na sousední koleji, tak čouda by si přál fortissimo. Ale odpověď je asi jednoduchá. Jacek psal, že všechny zvuky má nadoraz, takže jakékoli další zesílení není už možné....
No naléhlají na mě v poslední době snad všichni, holt zvukařů moc není. Asi budu muset najmout nějaké ukrajince, jinak nevím
Čili popořadě:
- hlasitost v záhlaví sms dávám všude na 1.0, ale to neznamená, že nějaký zvuk nemůže být tišší nebo hlasitější. To se nastavuje u každého jednoho streamu zvlášť. Konkrétně u té berty je hlasitost dieslu na 1.0 a trakčáků na 0.5. Měřítkem intenzity je pro mě houkačka, ta musí přehlušit všechno ostatní.
- 830 a nejen ji jsem si otestoval v aktivitě na 183. Přijíždím v 843 k peronu a tam stojí 830. Když jsem na 100 metrů slyším slabé houknutí a když jsem až u ní, slyším její motor. Při vzdálení její zvuk zeslabí, po pár metrech už ji neslyším. Pak jsem aktivitu zkusil znova, ale místo 843 jsem jel v 742. Tady už jsem sotva slyšel houknutí 830, motor jsem slyšel, když jsem stál přímo u ní, jinak ne. Takže problém je evidentně ve složení konkrétního PC (zvuková karta, verze windows a co já vím ještě) Nastavení sms je OK. Když jsem měl windows ME, slyšel jsem tu 830 snad na půl km daleko. Po přechodu na XP, je to o něčem jiném.
- 460, to už je vyřešeno, ale zveřejněno bude jako celý balík pro elektriky (podmínka autora). Tady bych potřeboval celou četu ukrajinců, protože v souvislosti s laděnými vozidly (130, 363, atd.) pak musím upravovat upravené. Pak někdo pošle nějakou nahrávku a můžu začít znovu...