Zvuky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna emihop
  • Datum začátku Datum začátku
Čouda napsal:
mno jacku psal jsi, že jsi zveřejnil nové zvuky, ale zvuky u kterých je nové jsou pouze u M242.0 a ty má už u sebe na downloadu Tax. Jak to tedy. musíš nám to objasnit :lol:

Víš dobře, že že tady není nikdo nic povinen objasňovat, a je to tak správně. Pouze by si měl každý stát za názorem, který zde vysloví.....

To jo máš pravdu, však jsem to myslel jako prču. jen mě zajímalo co je nového, když zvuky na M242.0 byly už dříve

Čouda napsal:
To jo máš pravdu, však jsem to myslel jako prču. jen mě zajímalo co je nového, když zvuky na M242.0 byly už dříve
Tak to už je potřeba číst popis :D Krom jiného hlavně úpravy pro reálné nastavení brzd :idea:

Promiňte že zase otravuju......
chtěl bych si změnit zvuky u Tratě 321 /klapot kolejnic atd./ protože to současné není ono......nevite jak se to dá udělat.
jesště jednou se omlouvám ze velice blbou otázku....

taky bych to uvital, ale nevim jak na to. Měl bych prosbičku, kdysi jsem měl v msts zvuky os vozu, ktere při brždění krásně, realně ,,hučely", tak jak když vlak brzí v realu.... po reinstalaci už jsem je ale nikde nenašel protože comp prošel čistkou... Pohledal bych sam, ale zatim netušim podle čeho bych se měl orientovat, jak se to jmenuje a tak... díky

blazo napsal:
taky bych to uvital, ale nevim jak na to. Měl bych prosbičku, kdysi jsem měl v msts zvuky os vozu, ktere při brždění krásně, realně ,,hučely", tak jak když vlak brzí v realu.... po reinstalaci už jsem je ale nikde nenašel protože comp prošel čistkou... Pohledal bych sam, ale zatim netušim podle čeho bych se měl orientovat, jak se to jmenuje a tak... díky

asi se na to zapomnělo, tak bych chtěl moji žadost připomenout... DIky za ochotu:)

Vedel by mi niekto prosím vás poradiť program, ktorý dokáže modifikovať wav súbory ? Vďaka.

blazo napsal:
asi se na to zapomnělo, tak bych chtěl moji žadost připomenout... DIky za ochotu:)
Já mám dojem, že jsem konkrétně na toto už odpovídal snad 3x :? Balík zvuků pro vozy je na http://www.train-sim.cz. Při zpomalení se spustí zvuk brzdových zdrží, ale nereaguje na skutečné brždění, protože to nejde.

Robo:
CoolEdit

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Robo napsal:
Vedel by mi niekto prosím vás poradiť program, ktorý dokáže modifikovať wav súbory ? Vďaka.
Zkoušel jsi použít google a napsat dotaz třeba wav edit apod. ?
( http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLG,GGLG:2007-24,GGLG:en&q=wav+edit )
( http://www.google.com/search?hl=cs&rls=GGLG%2CGGLG%3A2007-24%2CGGLG%3Aen&q=wav+edit&btnG=Hledat&lr=lang_cs )
Nebo stahuj.cz, instaluj.cz atd.
Neskúšal, pretože som chcel vedieť radu hlavne od zvukárov, čo už, nabudúce musím lepšie formulovať svoje dotazy ...

Jiří Maxa napsal:
Robo, nejlepší program je GoldWave Studio.
Souhdruhu Maxo, nějak jste zapoměl dodat, že GoldWave je placený software.

Docela dobrý je free Audacity. Neumí ale dělat zvukové smyčky uvnitř wav, což výše zmiňovaný GoldWave umí.

Martens napsal:
Jiří Maxa napsal:
Robo, nejlepší program je GoldWave Studio.
Souhdruhu Maxo, nějak jste zapoměl dodat, že GoldWave je placený software.
Zaujímavé, že jedinec, ktorý je nezamestnaný, má na taký program. Alebo že by praktizoval softvérové pirátstvo ? Alebo je to len ďalší z tlčhubovských príspevkov, ktorý okukal niekde na inom fóre a tu nám ide rozdávať rozumy ?

Dal som na Martensovú radu a stiahol si Audacity. Počas inštalovania som urobil dobrú kreposť - slovenčinu som prečátal ako slovinčinu a teraz to neviem vrátiť späť. Pri preinštalácii mi už nehodí ani ponuku jazyka a slovinčina je tam na furt ... Mohol by niekto poradiť ako meniť jazyk ?

Robo napsal:
Dal som na Martensovú radu a stiahol si Audacity. Počas inštalovania som urobil dobrú kreposť - slovenčinu som prečátal ako slovinčinu a teraz to neviem vrátiť späť. Pri preinštalácii mi už nehodí ani ponuku jazyka a slovinčina je tam na furt ... Mohol by niekto poradiť ako meniť jazyk ?

Menu Datoteka - Preferences. Na první založce je combo, kde je napsáno Jezik. a je vybrána Slovenscina.

Tak to tam změn na Czech a potvrd tlačítko V redu. Změna se projeví až po restartu programu.

Martens napsal:
Robo napsal:

Menu Datoteka - Preferences. Na první založce je combo, kde je napsáno Jezik. a je vybrána Slovenscina.

Tak to tam změn na Czech a potvrd tlačítko V redu. Změna se projeví až po restartu programu.

Martensi je to jinak:
Menu Uredi->Nastavitve->záložka Vmesnik a tam je to Combo s jazykem.

Back
Nahoře