Robo
Průvodčí
nebulus napsal:Ako je to s typom regulátora neviem, ale ani 771-075 na ktorej sme nahrávaly zvuky, nemá na 2. stupeň voľnobeh.
To viem, však zvuky sa nahrávali z nej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Ako je to s typom regulátora neviem, ale ani 771-075 na ktorej sme nahrávaly zvuky, nemá na 2. stupeň voľnobeh.

1. Nelze. Lze jen nastavit vyšší hlasitost při malém výkonuRobo napsal:Zdravím, opäť sa snažím experimentovať.
1. Je technicky možné nastaviť wavko výbeh TM, aby sa pustil len vtedy, ak zídem z výkonu ?
2. Je možné nastaviť v sms frekvenciu výbehu TM a takto ho tónovo zosúladiť s TM vo výkone ? Nepáči sa mi, ak rovnaký zvuk výbehu počujem ako v 20-ke, tak aj v 100-ke.
Po startu msts nesmíš odbrzdit.Počkej až doběhne kompresor a pak to uvolni.Mraaazek napsal:Mám malý problémek. Vždy když jedu volnou jízdu s kterou koliv 754kou, tak se mi zvuk kompresoru spouští pořád do kola... Nevíte někdo co s tím???
Audacity to určitě nezvládne - což je škoda. Freeware to není, ale umí to Sound Forge ( shareware)Robo napsal:Zdravím, pokúšam sa vytvoriť slučku vo wav, avšak neviem, či to audacity zvládne. Ak nie, vedeli by ste mi poradiť iný free program, ktorý to zvládne ? Vďaka.
Z smsky vytáhnout wav soubor je podle mě nemožné.Ty zahraniční zvuky můžou být pouze upravené defaultní takže to .wav nepotřebuje..hodkowicz napsal:Ahoj, měl bych naprosto laický dotaz...Lze nějak dostat ze sms souborů wav soubor, nebo je to nemožné? Vim, že třeba u českých lokomotiv je oboje (jak sms, tak i wav), ale u některých zahraničních lokomotiv jsou pouze sms.
SMS soubory jsou pouze konfigurační.Nastavují,kdy bude jaký zvuk běžet a podobně.Z něho waw soubor nedosatneš,hodkowicz napsal:Ahoj, měl bych naprosto laický dotaz...Lze nějak dostat ze sms souborů wav soubor, nebo je to nemožné? Vim, že třeba u českých lokomotiv je oboje (jak sms, tak i wav), ale u některých zahraničních lokomotiv jsou pouze sms.