Zvuky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna emihop
  • Datum začátku Datum začátku
Dráčik napsal:
bob57_cz napsal:
( ES/3xy, 6xy )
Vypnutím HV se nestáhnou sběrače.
Len doplním, že pri vypnutí HV prostredníctvom ochrán sa zberače nestiahnu, ale keď potlačím "STOP" tlačítko, tak áno.
...což není způsobeno funkcí hlavního vypínače, ale přerušením přídržného obvodu relé sběračů - červené tlačítko působí na dva nezávislé obvody.

Pánové k věci, co s těmi zvuky mám dělat? Mám takový pocit, že do archivu dám sms s práskáním i bez, ať si každý vybere a bude klid. :?

Jacek napsal:
Pánové k věci, co s těmi zvuky mám dělat? Mám takový pocit, že do archivu dám sms s práskáním i bez, ať si každý vybere a bude klid. :?
Ještě chvíli vydrž, odlaďuji některé vázané eng+cvf+sms ( víš které ).

Jacku, jak prosté. Pokud jedu a je stahovačka, nemám co lelkovat v ex, ale sledovat trať a řídit. V kabině rána slyšet není. Ale pokud stojím ve stanici, to už ven mohu. A tady by měla být slyšet rána. Protože se jedná o stav, kdy přecházím na druhé stanoviště a HV musím vypnout.
Já bych vše nechal jak bylo a bude to přesné. Jinak se veřejně přimlouvám, aby jsi na testy poslal zvuky i Dráčikovi. To je snad jediný aktivní člověk, který vše může porovnat s reálem. (přímluva v emailu nepomohla)

Ďakujem, ale neposielajte mi nič. Čím ďalej tým menej sa msts venujem a keď tak, tak trati ŽSR130. Ak som aj pripomienkoval nejaké veci pre testerov, tak mi bolo oznámené, že je všetko podla tabuliek a noriem a tak je to v poriadku. Takže ja som vďačný za každé priblíženie realite a nebudem odborníkom do toho kecať.

Dráčik. Tak nám alespoň prosímtě udělej nahrávku přepínače odboček u 230/240. To co je použito je poněkud mimo. Ať to odborníci zapracují. Proto se mi nechce dělat aktivita se střídavkami. :lol:

Pokial si spomínam, tak v mojej prvej úprave sndelok som použil vlastné nahrávky aj ventilátorov, aj odbočiek na 240. Mám ešte nahraný originál zvuk kompresorov 242 aj s odvodnením (zo stanovišťa).

Zdravím, potreboval by som vedieť, z ktorého sms dostupného na nete vo zvukovom balíku by som mohol skopírovať Stream kompresora fungujúceho v závislosti od poklesu tlaku a nie v závislosti od každého odbrzdenia ? Vďaka.

Robo napsal:
Zdravím, potreboval by som vedieť, z ktorého sms dostupného na nete vo zvukovom balíku by som mohol skopírovať Stream kompresora fungujúceho v závislosti od poklesu tlaku a nie v závislosti od každého odbrzdenia ? Vďaka.

Ale trigger kompresoru je spouštěn podle chodu kompresoru ne podle tlaku v zásobníku. Musíš si správně nastavit maximální a minimální požadovaný tlak v zásobníku. Kompresor je pak spouštěn až při poklesu pod minimální tlak a ne po každém brždění.

Robo napsal:
Kvůli reálnému chování kompresoru (díky binu) je třeba trochu upravit ten defaultní stream i vlastní wav, jinak se při delším pumpování zvuk vypíná a znovu zapíná
Ozvi se na e-mail

fíííííra napsal:
Zdravim. Mám jeden dotaz. K čemu slouží CDvuzOsVetr4nEx.sms (In)?
Třeba cd_Apee, cd_Bdmtee, cd_Beel, zsr_Bdmtee a další. Zkus si ho přesunout někam bokem a pak si to projeď CB nebo Convoiem.....

Takže pokračujeme.

770/1 s elektronickým regulátorom má dokonca 1. a 2. stupeň stále voľnobeh...

Robo napsal:
Takže pokračujeme.

770/1 s elektronickým regulátorom má dokonca 1. a 2. stupeň stále voľnobeh...
Toto asi nebudeme rozoberať, pretože nahrávky zvukov 770/1 sú klasické, čiže iba 1. stupeň voľnobeh.

Budem štastný keď budú dobré klasické zvuky pre 770/1. A ten elektonický regulátor som ešte nevidel.

Také veci v RD BA, nemáte, čo ? Ale vážne - to nemá ani 771 001 ? Ak sa dobre pamätám, posledné pojazdné zvolenské 771 ho majú všetky. V praxi to znamená, že na dvojčlen nespojíš čmeliaky, ktoré majú rozdielny typ regulácie.

Naposled editoval moderátor:
Ako je to s typom regulátora neviem, ale ani 771-075 na ktorej sme nahrávaly zvuky, nemá na 2. stupeň voľnobeh.

Back
Nahoře