bob57_cz napsal:( ES/3xy, 6xy )
Vypnutím HV se nestáhnou sběrače.
Len doplním, že pri vypnutí HV prostredníctvom ochrán sa zberače nestiahnu, ale keď potlačím "STOP" tlačítko, tak áno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz napsal:( ES/3xy, 6xy )
...což není způsobeno funkcí hlavního vypínače, ale přerušením přídržného obvodu relé sběračů - červené tlačítko působí na dva nezávislé obvody.Dráčik napsal:Len doplním, že pri vypnutí HV prostredníctvom ochrán sa zberače nestiahnu, ale keď potlačím "STOP" tlačítko, tak áno.bob57_cz napsal:( ES/3xy, 6xy )
Ještě chvíli vydrž, odlaďuji některé vázané eng+cvf+sms ( víš které ).Jacek napsal:Pánové k věci, co s těmi zvuky mám dělat? Mám takový pocit, že do archivu dám sms s práskáním i bez, ať si každý vybere a bude klid. :?
Robo napsal:Zdravím, potreboval by som vedieť, z ktorého sms dostupného na nete vo zvukovom balíku by som mohol skopírovať Stream kompresora fungujúceho v závislosti od poklesu tlaku a nie v závislosti od každého odbrzdenia ? Vďaka.
Kvůli reálnému chování kompresoru (díky binu) je třeba trochu upravit ten defaultní stream i vlastní wav, jinak se při delším pumpování zvuk vypíná a znovu zapínáRobo napsal:Zdravím, potreboval by som vedieť, z ktorého sms dostupného na nete vo zvukovom balíku by som mohol skopírovať Stream kompresora fungujúceho v závislosti od poklesu tlaku a nie v závislosti od každého odbrzdenia ? Vďaka.
Třeba cd_Apee, cd_Bdmtee, cd_Beel, zsr_Bdmtee a další. Zkus si ho přesunout někam bokem a pak si to projeď CB nebo Convoiem.....fíííííra napsal:Zdravim. Mám jeden dotaz. K čemu slouží CDvuzOsVetr4nEx.sms (In)?
Toto asi nebudeme rozoberať, pretože nahrávky zvukov 770/1 sú klasické, čiže iba 1. stupeň voľnobeh.Robo napsal:Takže pokračujeme.
770/1 s elektronickým regulátorom má dokonca 1. a 2. stupeň stále voľnobeh...