cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

Myslím, že zubatosť sa dá skvele odstrániť aj vyalfovaním ovládacieho prvku s použitím 8 bitovej alfy.

No nie asi ale určite, ja by som s týmto do fóra nešiel ani s 10 promile.

To nie je problém fotky ale narýchlo zloženého frontu.Aspoň to tak vyzerá, keď sa mýlim tak sorry.

Neboj Lukáš,
to zvládneš, chce to len veľa trpezlivosti a chuti do práce, môj front je tiež poskladaný z viacerých kúskov.Musíš veľa pracovať s fotografiami.

Jedna věc je narychlo poskládaný a nekorigovaný front - jsou tam i krásně vidět místa spojů. Prohýbání - trošku rybiny neuškodí :D ..... co ale klame, to je to, že horní hrana panelu s měřáky je opravdu v reálu tak, že u boční stěny je vyšší než u rychloměru.....a pokud se to podle toho srovná do roviny, tak pak zase front vypadá, jako by padal doprava .... čehož jsem si všimnul u Somatkova frontu ....cca o 1-2 stupně doprava.

Martensi jasně, že alfu vyřezávám v originálním rozlišení a potom to teprva zmenšuju. Přesně jak řikáš, zubatost zmizí, ale u Frontu 2048x2048 ty rozdíly budou vidět prostě hodně. Velikost 1 okna animace mi stačí tak akorát na kontroler a to mám co dělat aby se tam vešel podívej se na kvalitu obrázku. Už v porovnání s frontem 1024x1024 je to lehce mizerné. Co teprva s frontem 2048x2048. Možná by byly líp čitelný měřáky, ale do tý doby než někdo nepřijde na to, jak srovnat poměr velikosti u animace a frontu, tak tohle nemá cenu řešit. Aby to nebylo mylně pochopeno, tak si narafičím kontroler tak aby mi sednul do frontu, ale stejně ho musím zmenšit asi 1x už přesně nevím, aby mi jako animace do Frontu sedl. Kterej americkej čurák tohle vymyslel to musela bejt fakt bedna....

Tom Kanka napsal:
Tak tenhle výraz bych zrovna dneska na internetu nepoužíval! :D

Copa? To zase někdo vynadal Paroubkoj?

No jo pardon, editace už možná není, tak leda zásah moderátora, ale jako musíš uznat, že mám pravdu. Vymyslela to guma, která prostě je totálně vygumovaná. Trošku mi to totiž ztěžuje práci. Jinak pracuju dál na tý 750 346. Už jenom brzdiče, takže se těšte. Až to bude, bude i obrázek. Ještě musím nafotit ty noční budíky aby byly i noční verze.

Njn Čoudo, nikdo není dokonalý.... pravdu sice máš, ale mohl by ses taky vyjadřovat jako normální Homo sapiens a ne jako uklízečka nádražních záchodků po prochlastané noci ... čtou to i ostatní ...

Čouda napsal:
...Ještě musím nafotit ty noční budíky aby byly i noční verze.
Nemusíš, napíš Davidovi Hájkovi, má perfektne nafotené nočné budíky na dízle.

duuso napsal:
Čouda napsal:
...Ještě musím nafotit ty noční budíky aby byly i noční verze.
Nemusíš, napíš Davidovi Hájkovi, má perfektne nafotené nočné budíky na dízle.
Fotky sú tu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/631&page=16

Naposled editoval moderátor:

Nazdar desetipromiláku :D:D Díky za odkaz, ale z edisku je to už smazaný. Já napíšu Jirkoj Kadrovýmu, ten něco má.

Martens: No příště to zkusím...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr360498_DSC3138.jpg
Zdravím. Nevíte někdo jak se zachází s rajčákem na 754 reko? Ptám se proto,že se chystám dělat tento cab a nevím co s tím rajčákem. Mám to animovat jako je to dělaný u 350-ky nebo ten rajčák funguje jako u 363-jek? (myslím, stupně pohybem vpřed a stupně pohybem dolů pro jízdu s poruchou?) A nebo nechat rajčák statickej?
Lukáš
Edit: v závorce před stupněma má být 2,1. mě ji to tam neudělalo.

Nazdar rajčák má polohy + j - 0 - b + tak nějak zhruba. Edb je zablokovaná, tam ten rajčák ani nedáš, takže v reálu se s tím jede tak, že z 0 dáš rajčák do + navyšuje se ti poměrný tah, v poloze J udržuje, v poloze - snižuje, v 0 sjede mašina do nuly. Čuli smysl má animovat pouze polohu J, která odpovídá hodnotě 1= výkonu. Takhle bych to udělal já a pravděpodobně budu dělat. Kdybys potřeboval fotky displeje, tak ti pošlu.

Heme: Taky si mohl zapnout baterky kdyžs to fotil kuli displeji. To potom naběhne systém a rozsvítí se displej.
zase zrada, správně má být 1% výkonu

Čouda napsal:
Nazdar rajčák má polohy + j - 0 - b + tak nějak zhruba. Edb je zablokovaná, tam ten rajčák ani nedáš, takže v reálu se s tím jede tak, že z 0 dáš rajčák do + navyšuje se ti poměrný tah, v poloze J udržuje, v poloze - snižuje, v 0 sjede mašina do nuly. Čuli smysl má animovat pouze polohu J, která odpovídá hodnotě 1= výkonu. Takhle bych to udělal já a pravděpodobně budu dělat. Kdybys potřeboval fotky displeje, tak ti pošlu.

Heme: Taky si mohl zapnout baterky kdyžs to fotil kuli displeji. To potom naběhne systém a rozsvítí se displej.
Zase zrada, správně má být 1% výkonu
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr360514_DSC3101.jpg
Jestli jsem správně pochopil,tak má smysl animovat tuto polohu(správná?). Tím by byl rajčák animován tedy pouze jako volnoběh/běh motoru? To by mohlo být. Jestli si dobře pamatuji,tak nebulus má u cabu 773 to řešený stejně(podobně,volnoběh,běh,EDB)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře