cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Já jsem pro každou špatnost a klidně to rozšířím do BP. Však těch nočních cabů tolik není. Nebo by to v BP někdo mohl opravit, abych já mohl v klidu stavět. Jinak MSTS je stará hra, myslíte že by svolení k update MSTS získat nešlo? Líná huba holé neštěstí. Ale nejprve to řádně otestujte. Jinak by to byla opravdu bomba, kterou by ocenil celý svět.

Martens: To by sa dalo vyriesit jednoducho ... keby si vydanie a distribuciu zobral na triko nejaky Slovak ... ako som zistil, nase zakony su *pomerne zvlastne* ... napr. ta EULA a podmienky M$, na ktore sa tu pri diskusiach o legalnosti kadecoho vsetci (aj ja) casto odvolavame u nas v podstate neplati, lebo ju nikoho z M$ nenapadlo prelozit do slovenskeho jazyka ... co sa neda zohnat po slovensky u nas v podstate neplati ... a teda v podstate okrem zakladnych podmienok uvedenych v autorskom zakone (a tam zverejnovanie sahnutych binariek rozhodne neni, pruser by bol len keby pustil zdrojak ...)

Zdroj: jeden znamy (s titulom JUDr. pred menom)

Caute

Chcem sa spytat ci sa da na cabviewe 362/363 zvysit vyska od kolajnic...Zda sa mi ten cabview 362/363 strasne nizko

Idealnu vysku ma cabview 350...je ako naozaj

Da sa dat taka vyska ako ma 350 aj na cabview 362/363???? ktore hodnoty treba prepisat????

Diky.Majte sa

Naposled editoval moderátor:
Cab...

Czujky chtěl sem se zeptat ,jestli nevite nekdo ,kde je tady ve foru nejaka napoveda na tvoreni cabin ,nebo program na vytváření vozidel...Moc by mi to pomohlo zatim dik a czusa....

Na 750/753 pokiaľ ja viem Arwy nevydal nočnú verziu, ja používam tú staršiu, ale neviem ani autora ani link, ale marí sa mi že na stránke pána Starého by to mohlo byť.Ináč ak by niekto chcel a mal chuť vytvoriť nočnú kabínu tak mám nafotenú nočnú kabínu v 751 025, hádam by sa z toho dali použiť pekne nasvietené prístroje a rýchlomer /ešte boli pekné lebo bola po ŽOS-ke/, bolo by to použiteľné hádam aj na 750/753 no a samozrejme aj na 749/751.

Arwy: Prečo je ten Cab 751 taký naklonený? Veď aj vodováha by z neho spadla.... :D Inak sa mi celkom pozdáva.

Tak na toto Ti neodpoviem ale ja keď som fotil nočný cab na 751, tiež mi to vychádzalo nejako naklonené, neviem či to nie je tvarom prednej časti pultu...

nebulus napsal:
Arwy: Prečo je ten Cab 751 taký naklonený? Veď aj vodováha by z neho spadla.... :D Inak sa mi celkom pozdáva.

Ono je to dané viacerými faktormi a síce: čelné okno nejde rovnobežne s pultom (v osi kolmej a zvislej na koľaj s ním zviera určitý uhol), rybí efekt foťáku a samozrejme neskúsenosť s grafickým programom, nakoľko sa jednalo o druhý cab ktorý som robil. Už pri tvorbe som sa ho snažil inak natočiť, ale najviac sa mi to pozdávalo tak ako to je teraz. Ak bude čas a chuť tak to možno prerobím, ale neviem či to bude mať zmysel. Cab je vonku už asi 2 roky a nikto sa na to zatiaľ nesťažoval. To znamená že veľa ľudí ho ani nemá a ak má tak, so 751 nejazdia.

Inak koľko jazdných stupňov má 710 (rosnička), šesť alebo osem?

Arwy: Rosnička 710 má 6 otáčkových stupňov.

Arwy napsal:
Cab je vonku už asi 2 roky a nikto sa na to zatiaľ nesťažoval. To znamená že veľa ľudí ho ani nemá a ak má tak, so 751 nejazdia.

Ja so 751 jazdím často a cab sa mi páči.

Moja reč Kebarko, 751 a jej kabína sú významné veci v MSTS, netreba to ani trocha zatracovať, a okrem kabíny na 751 sú všetky Arwyho diela veľmi pekné, mne osobne ten sklon na cab_751 nevadí, rád s tým chodím.

Arwy, Kebarko: Rosničky majú aj 6 stupňov, aj 8 stupňov. Budú to asi rôzne série, ale v Blave, keď som robil ešte pri posune, tak sme mali aj také, aj také...

Arwy napsal:
Z http://www.arwy-cabs.ic.cz/index.htm si môžete stiahnuť cab 750 + 753. Cab je plne funkčný s MSTS Patchom od Džordža , skúšaný na
verzi 1.5.3.
Stáhnul jsem si tento cab a když chci jet s 750 nebo s 753 tak mi to napíše,že nelze načíst cab a pak mě pošle k Bilovy.Mám stažený cab z BP a ten jde.Teď jsem přepsal eng. soubory podle návodu a už mi to nejde.Tu 751 jsem ještě nezkoušel.Mohl by někdo poradit co s tím?Dík.

bob57_cz napsal:
Matýsek napsal:
Arwy napsal:
Z http://www.arwy-cabs.ic.cz/index.htm si môžete stiahnuť cab 750 + 753. Cab je plne funkčný s MSTS Patchom od Džordža , skúšaný na
verzi 1.5.3.
Stáhnul jsem si tento cab a když chci jet s 750 nebo s 753 tak mi to napíše,že nelze načíst cab a pak mě pošle k Bilovy.Mám stažený cab z BP a ten jde.Teď jsem přepsal eng. soubory podle návodu a už mi to nejde.Tu 751 jsem ještě nezkoušel.Mohl by někdo poradit co s tím?Dík.
Pro tento cab musíš mít nainstalován Džordžův patch! Máš to tam napsané.
Mohl bys mi prosim tě napsat kde ten patch seženu?Dík.

Z http://www.arwy-cabs.ic.cz/index.htm si môžete stiahnuť cab 775. Cab je plne funkčný s MSTS Patchom od Džordža , skúšaný na verzi 1.5.3. Bol v ňom upravený aj brzdiaci kohút, aby fungoval tak ako má.

Ahojte... Rozhodol som sa, že si prevlastnú potrebu naanimujem kontrolér na 263-ke ( od Dema, Martensa, a Dráčika ). Mám to už hotové, ale keď to chcem otestovať v MSTS, tak mi vypíše, že chyba pri čítaní prvkov kabiny. Pritom textúru mám nasmerovanú správne, aj CabViewControls som upravil. Je to preto, že mám nainštalovaný MSTS Bin?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře