cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Jacek napsal:
Arwy napsal:
Podľa najnovšej módy sa nesmú verejne šíriť ani upravené eng súbory, pokiaľ nepochádzajú priamo od autora modelu.

Pokud napíšu zcela nový eng, (případně jen prázdný eng s patřičnými odstavci) který se netýká konkrétního modelu, nevidím v tom problém. V případě těch zvuků to byla taky jediná možnost, pakliže bych nechtěl neustále odpovídat na e-maily typu "proč nejde to a to".

Aj to je možný spôsob riešenia, ale "pokoj v rodine" je nadovšetko

Naposled editoval moderátor:
Martensi,až budeš mít ten cab na 714,tak dej prosím vědět.
Díky

DAVIDSUS,jak to vypadá s cabem na 854?Kdy bude a vůastně,kde ho potom najdu?

Jan Květ napsal:
DAVIDSUS,jak to vypadá s cabem na 854?Kdy bude a vůastně,kde ho potom najdu?
Až bude tak bude, nemůžu říct přesně kdy, ale mohlo b to být snad po prázdninách. Je toho ještě dost na práci.

Výzva

Ak existuje vyladený eng súbor rušňa 754, ktorý bol odobrený MSTS komunitou, tak mi ho prosím pošlite na mail. Ak sa do dvoch týždňov nikto neozve, tak nový cab postavím na mojom eng súbore.

Kabíny pre niektoré modely (napr. 123, 130, ...) nie sú práve najvydarenejšie. Nemá niekto možnosť nafotiť tieto kabíny - tak aby to bolo použiteľné do MSTS? Pokiaľ by boli k dispozícii vhodné fotografie nie je problém aby som zhotovil nové cabview.

123 ještě jde,ale 130 to je opravdu bída,ale lepší než nic,ale než by se pouštěl do toho ,mohl by někdo naanimovat knoflík řazení na 810 a přehodit rychloměr za ten,co je třeba na 110?Přišel jsem na to,že když u 810 pdstraním automatická řazení,je výkonová páka v pohodě

fíííííra napsal:
mam dotaz, existuje cab pro modely 830 III. serie? Pokud ano napiste mi sem odkaz diky

A jsou někde fotky těch včech třech kabů?Já už nevím a ni jaký jsou.Jednou jsem jel do Svobody na 830 a mám dojem,že tam byli tři páky vedle se a ne jenom dvě ,ale to už je hodně dlouho bylo 1997

Jan Květ napsal:
123 ještě jde,ale 130 to je opravdu bída,ale lepší než nic,ale než by se pouštěl do toho ,mohl by někdo naanimovat knoflík řazení na 810 a přehodit rychloměr za ten,co je třeba na 110?Přišel jsem na to,že když u 810 pdstraním automatická řazení,je výkonová páka v pohodě
A čím pak řadíš rychlosti,ručně?Nezlob se,ale zasahovat do engu tímhle způsobem není moc nejšťastnější a nehledě k tomu,že se připravuje úprava 810 a 010.

Mohl bx mi někdo poradit,jak si mám u 810 udělat,aby se mi při řazazení druhého stupně zobrazilo 1B.Myslím to takle:1,1B,2,2B
Děkuju

Jan Květ napsal:
Mohl bx mi někdo poradit,jak si mám u 810 udělat,aby se mi při řazazení druhého stupně zobrazilo 1B.Myslím to takle:1,1B,2,2B
Děkuju

Je to jednoduché: Nijak.

Len tak zo zvedavosti - arwy písal pred vyše dvoma týždňami, že ak sa mu počas tejto lehoty nikto neozve na jeho nový cab 754, vydá ho so svojim engom, takže zaujímalo by ma, čo sa bude diať ...

Jan Květ napsal:
Děkuju

1B sa pri bežnej jazde nepoužíva. Jazdí sa 1,2,2B. Na 1B sa jazdí len pri veľkej záťaži.

Na 754 mi prišli vyladené eng súbory.

Jestli někdo upravuje 810 mohli by udělat dva ENGy? Jeden s automatikou. Vlastně,tak jak to bylo.. A ještě jeden s ručním řazením? Aby se dal zařadit i 1B do velkého stoupání.. Když automatika ho neřadí.. =)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře