David Kodet
Pokladník
Pro mě by to nebyl problém.Když tak mi pošli ty dosavadní fotky co máš,jen některé,ale já se podívám jak se to má asi vyfotit.Nemám ponětí z jakých úhlů,atd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Davidus napsal:Nenechal, ale jsou teď i jiný věci. Ale po chvilkách na tom dělám. Mimochodem potřeboval bych, jestli by mi mohl někdo vyfotit přední pohled. Z těch všech co mám, je tak akorát použitelnej přední pohled ze zadní kabiny, ale z přední takovej vhodnej není.
No z jedné fotky to pravděpodobně asi neposkládáš - je tam docela málo místa.....focené to bylo s ohništěm 35 mm, otázkou je, co by s tím udělal širokoúhlý objektiv (a jak moc to zesoudkovatí).Davidus napsal:Martens díky, ale ty fotky už od tebe mám. Jen mi z toho nejde ten front.
Makrdop napsal:Dušane na skinech se pracuje musel sem prestat kvuli rodinejm duvodum ale budou ted momentalne delam na 742 cos mi poslal vse bude hotove jinak diky za pekne fototextury.
Robo napsal:Zaujímalo by ma, či niekto "stihol" odfotiť podkaldy animovaného stanovišťa 850/1, pretože ak nie, na Slovensku sa to už nikomu nepodarí a v poslednom čase naša jediná slovenská 850 018 lieta kade-tade ....
David Kodet napsal:Stáhl jsem si od duuso a dema kabinu na 263,ale nejde hýbat rajčákem.Je nenaanimovaný a nebo to dělá špatné nastavení?
JANíčOK napsal:Je neanimovaný!
my nesmíme ani naznačovatDavid Kodet napsal:pracuje někdo na kabu na 854?Nebo ne?
Martens napsal:my nesmíme ani naznačovatDavid Kodet napsal:pracuje někdo na kabu na 854?Nebo ne?
ale jinak...co se toho tak chopit sám místo kladení takovýchto dotazů? co?