cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pro mě by to nebyl problém.Když tak mi pošli ty dosavadní fotky co máš,jen některé,ale já se podívám jak se to má asi vyfotit.Nemám ponětí z jakých úhlů,atd.

Davidus napsal:
Nenechal, ale jsou teď i jiný věci. Ale po chvilkách na tom dělám. Mimochodem potřeboval bych, jestli by mi mohl někdo vyfotit přední pohled. Z těch všech co mám, je tak akorát použitelnej přední pohled ze zadní kabiny, ale z přední takovej vhodnej není.

Pokud chceš, můžu Ti poslat to, co jsem nafotil vloni...včetně všech animací....je toho cca 33 MB komprimovaně ....

Davidus napsal:
Martens díky, ale ty fotky už od tebe mám. Jen mi z toho nejde ten front.
No z jedné fotky to pravděpodobně asi neposkládáš - je tam docela málo místa.....focené to bylo s ohništěm 35 mm, otázkou je, co by s tím udělal širokoúhlý objektiv (a jak moc to zesoudkovatí).

Takže je to foceno v matici tuším 4x3 fotky.....určitě to neposkládáš fotku na fotku, ale musíš pracovat s výřezy.....

BTW, že jsi se neozval, že s tím máš problém....poslední info bylo, že po prázdninách to půjde ven....

Makrdop napsal:
Dušane na skinech se pracuje musel sem prestat kvuli rodinejm duvodum ale budou ted momentalne delam na 742 cos mi poslal vse bude hotove jinak diky za pekne fototextury.

Tak potom prepáč, nevedel som o dôvodoch prečo sa nič nedeje, dlho si sa neozval, beriem späť.

Dušane nic se neděje na texturách pracuji už sem dodělal 752 ted dělám tss742.605 a 645 také sem naskinoval už i zssk742.351 vše ti pošlu i s kabinou na 810 na které už začínám dělat takže jinak hodně zdaru a uvidíme se na slezině v Praze.

Zaujímalo by ma, či niekto "stihol" odfotiť podkaldy animovaného stanovišťa 850/1, pretože ak nie, na Slovensku sa to už nikomu nepodarí a v poslednom čase naša jediná slovenská 850 018 lieta kade-tade ....

Robo napsal:
Zaujímalo by ma, či niekto "stihol" odfotiť podkaldy animovaného stanovišťa 850/1, pretože ak nie, na Slovensku sa to už nikomu nepodarí a v poslednom čase naša jediná slovenská 850 018 lieta kade-tade ....

S Duusom sme stihli nafotiť podklady na 851.

Tá 018-ka by mala chodiť s tým meracím vozom, teraz niekedy by to malo doraziť do LV, ináč mám okrem cabu nafotený aj ten merák...

Nedávno byla večer s měřícím vozem odstavená v L.Mikuláši.Přes den "měřila" mezi LM a Lipt.Hrádkom.

Už dlhšiu dobu mi prekážalo na Arwyho cabe 750/3 nastavenie rýchlomera. Ručička ukazovala o 5 km/h nižšiu hodnotu ako bolo v simulácii, preto som si v cvf nastavil hodnotu rýchlomera *Pivot ( 18.5 )*.

Stáhl jsem si od duuso a dema kabinu na 263,ale nejde hýbat rajčákem.Je nenaanimovaný a nebo to dělá špatné nastavení?

Tak teda nema,alebo nerobi cabview na rusen radu 131,pripadne nejake zvuky....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře