cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Radime, tie fronty vypadajú na fantastickú robotu, tieto fotky sú robené priamo z front.ace?Ide mi o výšku čelných okien.

duuso napsal:
Radime, tie fronty vypadajú na fantastickú robotu, tieto fotky sú robené priamo z front.ace?Ide mi o výšku čelných okien.

Obrázky jsou pořízeny pomocí printscreen přímo v simulátoru.

Kabinám už chybí pouze finální verze eng souborů (kvůli rozvržení stupňů). Obě kabiny budou zveřejněny společně s novými modely od Jirky.

Neviem či sa mi to len zdá ale tie čelné okná mi pripadajú neúmerne vysoké, preto som sa pýtal.

Radim napsal:
350 006 - stejná jako u původní kabiny

Tak potom je to 005. Ta bola povodna kabina. :lol: :lol: Lebo iba 005 a 019 maju hnedu kozenku ostatne maju ciernu. Z co som si nevedel spomenut tak to je to ze ktora ma epoxidove kopitko odliate dodatocne, co je vidiet na screene. A je dost osuchane. Takze 005. Dikes za info. Vyzera to pekne.

AirVolk napsal:
Tak potom je to 005. Ta bola povodna kabina. :lol: :lol: Lebo iba 005 a 019 maju hnedu kozenku ostatne maju ciernu. Z co som si nevedel spomenut tak to je to ze ktora ma epoxidove kopitko odliate dodatocne, co je vidiet na screene. A je dost osuchane. Takze 005. Dikes za info. Vyzera to pekne.

Musím Tě opravit, bo v tom máš trošku hokej. Kabina je nafocená na stroji 350 006 - já jsem ji fotil. Zde je důkaz - detail s provozní knihou:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr7507_detail.jpg

350 005 by měla být tato:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr7508_350005.jpg

No hokej v tom nemam. 350 006 nikdy nemala hnedu kozenku. A na screene toho panelu do MSTS ktory si zverejnil je hneda kozenka.

AirVolk napsal:
No hokej v tom nemam. 350 006 nikdy nemala hnedu kozenku. A na screene toho panelu do MSTS ktory si zverejnil je hneda kozenka.

No tak teď má, protože ta kabina je poskládaná z fotodokumentace, kterou jsem osobně (společně s Dráčikom a Nebulusom) nafotil na stroji 350 006. Ta provozní kniha je detail fotky nafocené na tomto stroji a použité pro levý pohled. Pětka je černá, jak jistě vidíš na obrázku výše.

Radim napsal:
AirVolk napsal:

No tak teď má, protože ta kabina je poskládaná z fotodokumentace, kterou jsem osobně (společně s Dráčikom a Nebulusom) nafotil na stroji 350 006. Ta provozní kniha je detail fotky nafocené na tomto stroji a použité pro levý pohled. Pětka je černá, jak jistě vidíš na obrázku výše.

Môžem potvrdiť. Len dodám, že hnedú koženku má len z jednej strany, z druhej je čierna.

Dráčik napsal:
Mne sa skôr vidí, že to oranžové kopyto s prvého cabu má 350 005, ale len si to myslím.

No ved to. Ked som este robil v depe na hlavnom tak si pametam s toho obdobia ze 005 ka mala odliate s epoxidu nove. A na tom sa potom ta farba rychlo osuchala. Pridaj k tomu hnedu kozenku ktoru mali tiez volakedy len 005, 019 a je to. Totalne ma to zmiatlo. Len nechapem ako sa na 006 ku dostala zas hneda kozenka ked po reko nateru a otoceni zberacov kazda jedna dostavala cierne vo Vrutkach.

Zdravím páni
Chcel som sa len spýtať v akom štádiu práce sú tie dva nové caby pre 150/350 ;) Asi otázka pre Radima,že? Veľa štastia v práci želám

Naposled editoval moderátor:
Obě kabiny jsou hotové. Pouze čekají na finální verze eng souborů z důvodu sladění stupňů.

Moc pěkná prace Radime. :D

Nechtěl by jěště někdo udělat cab do 854?

na cabu 854 se pracuje v rámci možností, ale už 4 měsíce jsem na to nešáhnul. Raději skinuju a te´d před Vánoci mám práce požehnaně co bych chtěl stihnout a nemám jenom msts. Uvidíme jak to bude na novej rok....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře