Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Radime, tie fronty vypadajú na fantastickú robotu, tieto fotky sú robené priamo z front.ace?Ide mi o výšku čelných okien.
Radim napsal:350 006 - stejná jako u původní kabiny
AirVolk napsal:Tak potom je to 005. Ta bola povodna kabina.![]()
Lebo iba 005 a 019 maju hnedu kozenku ostatne maju ciernu. Z co som si nevedel spomenut tak to je to ze ktora ma epoxidove kopitko odliate dodatocne, co je vidiet na screene. A je dost osuchane. Takze 005. Dikes za info. Vyzera to pekne.
AirVolk napsal:No hokej v tom nemam. 350 006 nikdy nemala hnedu kozenku. A na screene toho panelu do MSTS ktory si zverejnil je hneda kozenka.
Radim napsal:AirVolk napsal:No hokej v tom nemam. 350 006 nikdy nemala hnedu kozenku. A na screene toho panelu do MSTS ktory si zverejnil je hneda kozenka.
No tak teď má, protože ta kabina je poskládaná z fotodokumentace, kterou jsem osobně (společně s Dráčikom a Nebulusom) nafotil na stroji 350 006. Ta provozní kniha je detail fotky nafocené na tomto stroji a použité pro levý pohled. Pětka je černá, jak jistě vidíš na obrázku výše.
Dráčik napsal:Mne sa skôr vidí, že to oranžové kopyto s prvého cabu má 350 005, ale len si to myslím.