cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: cabwiew

Čouda napsal:
děkuji a ještě se zeptám, kdo je autorem cabu 362? koho kontaktovat?
David Vašica alias Dejv. Kontakt by měl být v readme k původní kabině nebo se domluv s Michalem - ten upravoval jeho cab na 471.

Ku... a najednou všechno jde tak jak má!
Omlouvám se,ale tahle shoda už tu dlouho chyběla

Naposled editoval moderátor:

Touto cestou hľadám ochotného človeka, ktorý by mal čas a chuť na dosadenie variantných kapôt do kabíny 770_5, nakoľko momentálne na toto nemám vôbec čas a taktiež ani moji spolupracovníci Hekl, Robo a Nebulus.Ide o to, že je potrebné z fotiek vyrezať kapoty zo štyroch pohľadov a nakopčiť to do všetkých štyroch pohľadov kabíny, toto všetko vo verziách modrej pre stroje SŽDS, žltej pre stroje OKDD a zelenej pre stroje BRKS.Prípadní ochotní ľudia nech sa mi ozvú na mail a všetko potrebné zašlem.

Ďakujem že sa toľkí hlásite, len si neviem vybrať komu to pošlem.Stará pravda o chorobe tejto komunity sa opäť potvrdila.Tak čakajte ďalej.

no ono je to asi tak,ti co pracují,tak pracují
a ti co jen jezdí ,tak pracovat přece nebudou

No a ešte by som dodal, že tí čo pracujú pracujú a nejazdia :D. Aktivitu okrem trate ŽSR 130 som nešiel nepamätám, ale čoskoro sa to zmení.

Prosím vás nemoh by mi sem někdohodit link na stažení kabiny a zvuků na CD_752_001?

Kdo chce, může z mých stránek stahovat update kabiny pro 362/363. Podrobnosti tamtéž. Jen upozorním, že instalace je pouze pro zkušené uživatele. Čtěte readme.

Poznámka pro Čoudu, Jonáše & spol: Ušetřete nás zde svých komentářů.
________________________________________________________________________________________
Pozn. moderátora: Neboj, Michale, priblblé poznámky od veci pôjdu na patričné miesta do teplých krajín

Po updatu kabiny spustím eso v msts a při načítáni mi to 3krát hodí chybu ''Failed to match cabview string AMMATER_ABS :cry: Následkem je že se nezobrazí dva ukazatele něčeho (přesný název jsem již zapoměl). Tuhle chubu mi nehází jen u tohoto cabu, ale i u 151 (pouze poštovka,ČEZ a eurocity 160hm/h tzn. ze stránky msts skura. Vím že se tu to již řešilo a četl jsem to, ale prohledal jsem to tu a využil jsem hledání , ale nic mi to nenašlo

Mne všetko fachá, akurát som do všetkých hodil svoje hodnoty Position a Direction.

dobrý den
sem zkusil ten update toho cabu pro 363 je to skvělé jediné co by možná bylo lepší ,kdyby ta - kontrolka poruchy (bliká při stažených sběračích)
byla červená ale je to jen můj názor.

a ty sběrače to přepínání na stanovišti je to tam jak v reálu????to mě připadá stejné,jen když použiji klavesu shitf + p tak je to ok

tot muj nazor

Howky napsal:
dobrý den
sem zkusil ten update toho cabu pro 363 je to skvělé jediné co by možná bylo lepší ,kdyby ta - kontrolka poruchy (bliká při stažených sběračích)
byla červená ale je to jen můj názor.
Proč by měla být červená, když je v souladu s reálem a červená je signálka průtoku ?
Howky napsal:
a ty sběrače to přepínání na stanovišti je to tam jak v reálu????to mě připadá stejné,jen když použiji klavesu shitf + p tak je to ok
tot muj nazor
Při použití bin 1.7 ( podle pokynů ) je to v pořádku, "P" ("P") otáčí přepínač doprava a "shift+P"("O") doleva,
s binem 1.8 to už nefunguje, jak má, kombipřepínač se klávesnicí neovládá/neanimuje - jde jen myší s náhodným určením směru a klávesnicí jdou ovládat smetáky jen nezávisle bez animace přepínače.
Používat nadále starší bin1.7 a novější bin1.8 zatím odsunout do zálohy !

bob57_cz napsal:
quote]Proč by měla být červená, když je v souladu s reálem a červená je signálka průtoku quote]

No tak fajn, ale když se podíváš na některé 363 tak tam najdeš onu červenou signálku 8) pro signalizaci stažených sběračů,a signálka průtoku má jinou barvu ,ale já řekl pouze svůj názor

Howky napsal:
No tak fajn, ale když se podíváš na některé 363 tak tam najdeš onu červenou signálku 8) pro signalizaci stažených sběračů,a signálka průtoku má jinou barvu ,ale já řekl pouze svůj názor
Prostě je taková, jak byla nafocena.Nic ti nebrání si udělat klony s jinými barvami :D .
Ty barevné clonky jdou lehce vyjmout a každý fíra si to může zpřeházet podle libosti, když se mu chce hrát s blbinkami a nemá co dělat.

passion napsal:
Pri zodvihnutom prednom smetáku pípa porucha. Je to OK?
passion
Dráčik napsal:
Keď nenabehne unipulz, tak hej :lol:
Způsobuje to nenaladěný starý soubor.sms, kde je zvuk navázán ještě z "předbinové" doby na sběrač ( Trigger 46/45 ), zatímco v binové to již má "viset" na vy/zapnutí HV ( Trigger 24/23 ).
Je třeba si nainstalovat novější verzi zvuků nebo opravit v 363cab.sms :

Discrete_Trigger ( 24 StartLoop ( 1 File ( "363_porucha.wav" -1 ) SelectionMethod ( SequentialSelection ) ) )
Discrete_Trigger ( 23 ReleaseLoopRelease ( 1 File ( "363_porucha.wav" -1 ) SelectionMethod ( SequentialSelection ) ) )

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře