Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
David Vašica alias Dejv. Kontakt by měl být v readme k původní kabině nebo se domluv s Michalem - ten upravoval jeho cab na 471.Čouda napsal:děkuji a ještě se zeptám, kdo je autorem cabu 362? koho kontaktovat?
tam žádný není. Asi máš někde nějakouJohníík napsal:AMMATER
"Instalace updatu - pouze pro zkušené uživatele"Johníík napsal:chubu
Nejspíš jsi nečetl pokyny a nemáš běžící "bin" :!:Johníík napsal:Vím že se tu to již řešilo
Proč by měla být červená, když je v souladu s reálem a červená je signálka průtoku ?Howky napsal:dobrý den
sem zkusil ten update toho cabu pro 363 je to skvělé jediné co by možná bylo lepší ,kdyby ta - kontrolka poruchy (bliká při stažených sběračích)
byla červená ale je to jen můj názor.
Při použití bin 1.7 ( podle pokynů ) je to v pořádku, "P" ("P") otáčí přepínač doprava a "shift+P"("O") doleva,Howky napsal:a ty sběrače to přepínání na stanovišti je to tam jak v reálu????to mě připadá stejné,jen když použiji klavesu shitf + p tak je to ok
tot muj nazor
bob57_cz napsal:quote]Proč by měla být červená, když je v souladu s reálem a červená je signálka průtoku quote]
No tak fajn, ale když se podíváš na některé 363 tak tam najdeš onu červenou signálku 8) pro signalizaci stažených sběračů,a signálka průtoku má jinou barvu ,ale já řekl pouze svůj názor
Prostě je taková, jak byla nafocena.Nic ti nebrání si udělat klony s jinými barvamiHowky napsal:No tak fajn, ale když se podíváš na některé 363 tak tam najdeš onu červenou signálku 8) pro signalizaci stažených sběračů,a signálka průtoku má jinou barvu ,ale já řekl pouze svůj názor
passion napsal:Pri zodvihnutom prednom smetáku pípa porucha. Je to OK?
passion
Způsobuje to nenaladěný starý soubor.sms, kde je zvuk navázán ještě z "předbinové" doby na sběrač ( Trigger 46/45 ), zatímco v binové to již má "viset" na vy/zapnutí HV ( Trigger 24/23 ).Dráčik napsal:Keď nenabehne unipulz, tak hej![]()