cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

duuso napsal:
Pred piatimi-šiestimi rokmi ani moje schopnosti nesiahali ďaleko, ak máš záujem niečo stvoriť tak sa to naučíš, ak nie tak hold čo už.

Záujem je, len asi to bude chcieť príručku ku grafickým editorom, pretože to je moja najväčšia slabosť a samozrejme čas... To asi u väčšiny ľudí, ktorí pre msts niečo urobili. Ale tak ako tu už pár krát bolo spomenuté: Keď sa chce, tak to pôjde :wink:

Asi tak nejak, náš malý ešte nechodí, takže času ako tak je aj keď málo, ale keď sa postaví na nohy tak dovi-dopo :!:

Čouda napsal:
Zájem jsem projevil už asi před rokem (je to vůbec možné?) a prý si to už někdo pod palec vzal. Teď bohužel nemám čas, navíc jsem jednomu člověku slíbil dva skiny a mám tu spoustu dodělávek. Čas bude po maturitě. Uvidíme.
Tys na mě nezapoměl?:oops:.Taky by jsi mi mohl pomoct s těma brejlema..

Naposled editoval moderátor:

Zdravím,
je to sice na ostudu,ale chci se optat,zda už máte v trainsetech i kabiny pro stroje ř.151 /složka "cab151"/ a v ní i soubory "151001.cvf" a "151014.cvf".
Chystá se update jistého Banánu a nerad bych nastavil směrování cabu na "veřejně" neexistující složku.:D
Jak jsem psal,je to na ostudu.:rolleyes:

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
je to sice na ostudu,ale chci se optat,zda už máte v trainsetech i kabiny pro stroje ř.151 /složka "cab151"/ a v ní i soubory "151001.cvf" a "151014.cvf".
Chystá se update jistého Banánu a nerad bych nastavil směrování cabu na "veřejně" neexistující složku.:D
Jak jsem psal,je to na ostudu.:rolleyes:

David

Nevím jak ostatní, ale já tyto soubory mám v train setu :wink:

Já je tam mám taky, ale nevím, jak sem k nim přišel. Mám za to, že sem je stahoval s modely těchto lokomotiv na stránkách Jardy Skůry, ale tam už sem je nenašel.

Zdravím,
tak jsem trošku popátral v nedávné historii a podle všeho byly kabiny pro stroje 151 001 a 151 014 dodány v jednom z posledních updatu TBP.
Už se mi ozvalo více "fírů" s tím,že kabiny strojů 151 v trainsetu mají,takže se podle toho zařídím.
Díky za reakce.

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
tak jsem trošku popátral v nedávné historii a podle všeho byly kabiny pro stroje 151 001 a 151 014 dodány v jednom z posledních updatu TBP.

To sa mi nejak nezdá. Myslím, že som stiahol každý update TBP a kabíny pre tieto stroje v Trainsete nemám.

David Hájek napsal:
Zdravím,
Už se mi ozvalo více "fírů" s tím,že kabiny strojů 151 v trainsetu mají,takže se podle toho zařídím.
Díky za reakce.

David

No vida, tak už vim kde je hledat, skutečně v updatu TBP, a sice v pořadí 7.

Najlepšie spravíš, keď to hodíš niekam do úschovne alebo na edisk a pošleš nám linky a pozrieme nato, takto sa to moc posúdiť nedá, snáď by som trocha upravil prechod textúr v ľavej zvislej časti pultu kde sú ampérmetre aby tam neboli také ostré prechody.

duuso napsal:
Najlepšie spravíš, keď to hodíš niekam do úschovne alebo na edisk a pošleš nám linky a pozrieme nato, takto sa to moc posúdiť nedá, snáď by som trocha upravil prechod textúr v ľavej zvislej časti pultu kde sú ampérmetre aby tam neboli také ostré prechody.

Ten prechod ešte pozriem.
Pošlem, pošlem, len ešte musím prísť na to, ako donútiť MakeAce, aby dokázal previesť aj inú textúru ako rovnostrannú (rozsvietenie kontrolky pri švihu a záchrannej brzde), pretože AceIt mi nechce ísť vôbec. Ale tak to už je o inom :D:roll::wink:

Kevin napsal:
duuso napsal:

Ten prechod ešte pozriem.
Pošlem, pošlem, len ešte musím prísť na to, ako donútiť MakeAce, aby dokázal previesť aj inú textúru ako rovnostrannú (rozsvietenie kontrolky pri švihu a záchrannej brzde), pretože AceIt mi nechce ísť vôbec. Ale tak to už je o inom :D:roll::wink:
Jak to myslíš rovnostrannou? S kontrolkama nebyl nikdy problém.....udělat 2 snímky a v jednom z nich vyřezat aflakanálem okýnko... Jestli to uděláš tak, že bude na frontu svítit ( je to lepší, protože ty obrysy budou plynulejší, než kdyby svítila kontrolka v horším rozlišení) je na Tobě.

Martens napsal:
Jak to myslíš rovnostrannou? S kontrolkama nebyl nikdy problém.....udělat 2 snímky a v jednom z nich vyřezat aflakanálem okýnko... Jestli to uděláš tak, že bude na frontu svítit ( je to lepší, protože ty obrysy budou plynulejší, než kdyby svítila kontrolka v horším rozlišení) je na Tobě.

No, textúra má 34 x 23 bodov, ja som v nej upravil farbu (aby zelená kontrolka nesvietila na bielo) a keď ju chcem naspäť uložiť tak ma nepustí, alebo to roztiahne a je to nepoužiteľné. Zatiaľ len pomaly prenikám do tajov MSTS :D

nebulus napsal:
Kevin: Používaj AceIt!, ten prevedie všetko a dobre.

No, ja by som rád, len pc protestuje. Vypíše hlášku, že má problém s Direct3D a sme porozpravaný. Skúsim ho ešte nejako prehovoriť :lol:

Kevin napsal:
nebulus napsal:
Kevin: Používaj AceIt!, ten prevedie všetko a dobre.

No, ja by som rád, len pc protestuje. Vypíše hlášku, že má problém s Direct3D a sme porozpravaný. Skúsim ho ešte nejako prehovoriť :lol:

A nemáš tam něco spuštěného bokem? Třeba MSTS s parametrem -vm:W nebo ShapeViewer?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře