cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

Martens napsal:
František Plášek napsal:
bob57_cz napsal:

Díky za odpověd....jen dotaz k bodu 1. - který soubor máš na mysli???
Mělo by jít o soubory 751.cvf a 751_rv.cvf v adresáři ./trainset/common.cab/cab751

Tak jsem se podíval i do jiných souborů cvf a zjistil jsem,že ve většině
jsou zapsány cesty bez uvozovek. Tak to holt začnu pomalu opravovat.

Zkoušel jsem různě doplňovat uvozovky a nic se nedělo.....takže jsem si nakonec stáhnul TBP, poslední update a přeinstaloval trainset......doinstalované loko zůstaly, takže zkusím ty moje milované 749 a 751 přepsat podle 751.158, která už funguje...

Když se to podaří, budu přidávat jednu manipulační aktivitu pro Čáslav - Třemošnice....ale to je už jiné téma.

Některý stroje mažou hůř některé líp. S tím se prostě nedá nic udělat. Jedině generálka motoru.

No vidíš, s fotobudíkmi je tá nočná verzia tutová.Som rád, že som pomohol.

Čo ja viem tak nie, maximálne možno spravím update existujúcej Arwyho verzie, výmena ciferníkov kvôli lepšej čitateľnosti, nočné fototextúry, verzia s MIREL VZ1 a s PG500 a tak, ale kedy ? Nevie ani PánBoh.Málo času.Keď sme boli s partiou v Zámkoch v depe chceli sme na 751 083 nafotiť kabínu ale je tam žalostne málo miesta a bolo by to treba skladať aspoň z 3 záberov :roll:. Ale nakoľko mám povolenie na úpravu všetkých Arwyho prác tak raz určite premakáme aj cab 751. :D

Poslechni Duuso.

Já mám doma nějaké fotky na cab strojů 751 151 a 751 145, jenomže se z toho cab poskládat nedá. jsou nafocené všecky animace, ale prostě sem to zvojtil. Na úpravu arwyho strojů by to eventuelně použít šlo. Dále ti pošlu svoji úpravu Arwyho cabu na 751. Přidělal jsem si tam nějaké hadry, desky, flašu s pitím, nálepky. Můžeš to potom zapracovat do tý tvý aktualizace jako cab751cd. PPošlu ti to asi 27.12. protože nejsem doma. Někdo jezdí na Floridu, já jezdím 12 km od domova :D
jestli budete ale fotit ten cab, tak se zeptejte Kadra jak to dělal on a´t to stojí za to. Nic ve zlém, ale ta vaše 750tka bude opravdu hodně zdeformovaná. Já sám se pokusím na nějakou 751tku vlíst a nafotit dle kadra. Uvidíme jak budu mít čas.

No neviem ako to myslíš že naša 750-ka **bude** zdeformovaná, naša 750-ka už je, a je dávno a zdeformovaná nie je, ak sa Ti to nezdá pretri si oči. :)

pravá část kabiny je trošku zdeformovaná nemohu si pomoct, ale jinak samozřejmě perfektní práce, to zase jo.

No dobre teda, Ty si odborník ;), pošli foto tých frontov 751 a čumnem na to.

Když už je řeč o kabu 750 tak se taky přidám.V tomhle případě musim dát za pravdu čoudovy.Také mi to připadá že se pravá strana strašně kácí.Já jsem samozřejmě zvolil jiný úhel focení a vypadá to tak jak to vypadá..
Jinak pár otázek na nebuluse.Můžu se zeptat proč tlak oleje leze na 8 stupni až pomalu k 10Mpa?Nevím ale přijde mi to trochu moc.Volnoběh je v pořádku, teplej motor má volnoběhu asi 2,5-2,8Mpa ovšem studenej motor může na volnoběhu mazat až 5,5Mpa.Tohle bych ještě překousl sle co se mi opravdu nelíbí tak je teplota oleje/vody závislá na stupních.Tohle bych zrovna nechal nečinné protože se pak teploty mění jak v nějaké rychlovarné konvici což je docela nesmysl.
Neber si to nějak osobně,pouze jako objektivní kritiku..

7,5 Baru tlak oleje nemá šanci přelíst. To už by tam něco nefungovalo jak má.

Kadr napsal:
Když už je řeč o kabu 750 tak se taky přidám.V tomhle případě musim dát za pravdu čoudovy.Také mi to připadá že se pravá strana strašně kácí.Já jsem samozřejmě zvolil jiný úhel focení a vypadá to tak jak to vypadá..
No upřímně - Tobě se to taky kácí na bok docela s přehledem, ale ve srovnání se slovenským cabem 750 je to o poznání lepší ....

Ale jinak naflákat front z jedné fotky není žádné umění, ale udělat to z více fotek tak, aby to nebylo poznat.....

S tým tlakom som sa nejako pozabudol, ale na jednej 771 to išlo skoro k 10barom. Keby som to chcel mať také orezané ako Kadr, tak mi stačí jedna fotka a mám o plno problémov menej.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře