cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

Kadr napsal:
Martens:Bohužel nešlo, nastala chyba při focení tudíž s tím nejde nic udělat.
Jirko, a co zkusit vzít opakovač odněkud jinud ( variant v trainsetu je hafo) a zkusit jej upravit tak, aby se tvářil na sloupku jako otočený k fírovi ...... pak by nemusel být viditelný celý....

Martens napsal:
Kadr napsal:
Martens:Bohužel nešlo, nastala chyba při focení tudíž s tím nejde nic udělat.
Jirko, a co zkusit vzít opakovač odněkud jinud ( variant v trainsetu je hafo) a zkusit jej upravit tak, aby se tvářil na sloupku jako otočený k fírovi ...... pak by nemusel být viditelný celý....

Zkusim to můžu, to spíš ale nechám jako záložní plán, snad se vydaří přefocení.

Pekný cab, akurát tie ručičky ampérmetra a otáčkomera sú nejako vo vzduchu.

Martens - Omlouvám se, že odpovídám spíše za Kadra. Fotky byly svým způsobem špatné a tak by přefocení vyšlo možná lépe. Jde o to, jestli by se toho Kadr chytil znovu a celý cab dělal odznova. Pro ukázku přikládám náhledy fotek, jak byly na stanovišti pořízené.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img7.imageshack.us/img7/6848/front1iz4.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img4.imageshack.us/img4/7372/front2bq6.jpg

A v počítači mám také fotky na stanoviště protoypové 714 001 DKV Brno. Ovšem za fotky jsem teda nebyl moc pochválen...:D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img6.imageshack.us/img6/4562/front1714ar6.jpg

ahoj.mam problem s novou kabinou na 263,stále mi vypisuje že selhani kabiny a stiahol som si nový cab:(:(

Matýsek napsal:
n0b0dY napsal:
ahoj.mam problem s novou kabinou na 263,stále mi vypisuje že selhani kabiny a stiahol som si nový cab:(:(

Kam máš nasměrovaný eng. jsi koukal?

tak to nie ,ja som nad tým ani nerozmýšlal a ked som si ju stiahol išla mi ale všetko som mal welike a dopredu som ani nevidel kvoli tej záclone

No máš dve možnosti: Buď si roletu vytiahneš alebo kabínu znova nafotíš a spravíš, môžeš si vybrať.

duuso napsal:
No máš dve možnosti: Buď si roletu vytiahneš alebo kabínu znova nafotíš a spravíš, môžeš si vybrať.

ale ja nechápem ,že prečo mi tá kabina nejde teraz a pred tým mi šla v pohode

duuso napsal:
Bin máš ? Nalinkovanú do engu ju máš ? Máš ju v common.cab ?

takže kabina mi nejde pri263 003,006,011 ...neska som sa dostal k pc tak som vyskušal každy skin 263 a pri týchto mi spadne MSTS

Tak v engu tých 263 čo Ti idú si nájdi položku "cabview" a skopči ju do tých engov, ktoré Ti nejdú.

duuso napsal:
Tak v engu tých 263 čo Ti idú si nájdi položku "cabview" a skopči ju do tých engov, ktoré Ti nejdú.

díky za radu,už to ide a ešte jedna otázočka akým tlačitkom vitiahnem tu roletu ?:)

Aj tak neviem čo vám vadí na tej rolete,keď vidieť všetko dobre.Som rád,že bolo niečo také konečne v cabe použité...:wink:

P.S. Duuso,pekný avatar

Na mých stránkách můžete stahovat update kabiny 362/3 na verzi 1.2. Byla doplněna kontrolka skluzu, se ŽSR jsme přecejchovali budíky a díky duusovi je reálné noční nasvícení přístrojů.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře