Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
3michal napsal:Zdravím
...
Neviem teraz komu mám fotky poslať, či Davidovi, Dušanovi alebo nebulusovi...
duuso napsal:No neviem či to má zmysel, toto je fakt od veci pozícia.Snáď by to bolo lepšie nafotiť ešte raz.
duuso napsal:No neviem či to má zmysel, toto je fakt od veci pozícia.Snáď by to bolo lepšie nafotiť ešte raz.
mna len nebavi pozerat na ten cab od 362 ked jazdim na 1313michal napsal:duuso napsal:No neviem či to má zmysel, toto je fakt od veci pozícia.Snáď by to bolo lepšie nafotiť ešte raz.
duuso: To už máme dohodnuténafotí sa to znovu, ale mates je veľmi netrpezlivý
tak zatiaľ takto
![]()
Hekl338 napsal:Ale je to pekne chlapi, ze sa chytate, kiez vam to vydrziOno to je vacsinou tak, ze vacsina to vzda po kratkom case, bohuzial.
mates.zscs napsal:je to lepsie ako pocuvat ze sa to neda (teraz nemyslim teba)
mates.zscs napsal:ja sa nehnevam ani to nebol dajaky utok na vas ...
Ale jdi Davide - to nebylo dušení, ale .... no jak to nazvat .....nicméně jsi názorná ukázka rčení o úrodné půdě ( asi je opravdu potřeba to na začátku pořádně pohnojit a pak už to jde samoDavid Hájek napsal:Však Martens ví,jak mě v mých začátcích pořádně "dusil".![]()
mates.zscs napsal:vcera som trosku zamakal a uz mi chybaju len drobnosti ale je toho hodne este
mates.zscs napsal:odteraz mozete stahovat umna na http://mates-msts.jex.cz/ cab pre rusne radu 131 s tym ze za left a right pohlad sa chcem podakovat Dávidovi Hájekovi
mozno nebude vyhovovat uzivatelskej narocnosti ale mozno bude dobry dokedy niekto neurobi novy