cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

V prvom rade treba kvalitný aparát so statívom, asi tak hodinku času a človeka čo Ti to sprístupní.Aparát v tomto prípade najlepšie so širokouhlým objektívom.

No bohužiaľ od techniky sa to všetko odvíja s tým nič nenarobíš.

Dan J. napsal:
To by byla paráda, ten stejný rv pohled nové kabiny to malinko kazí.:D:D:D
Mě se to taky nelíbí, ale co naděláme. Nejsou materiály. Před časem jsem dával sem na forum výzvu, jestli by mohl někdo nafotit malé stanoviště. Pár lidí se mi ozvalo, ale skutek utek. Takže asi tak.

Že som ja hlava deravá na to nemyslel keď sme to s Jenem fotili, 851 009 sme mali celú pre seba aj s kľúčmi, len nám ju zakázali naštartovať a hýbať sa s ňou...:D
Ale pokiaľ viem tak na Morave tieto motoráky veselo fachčia ďalej.Len treba ochotného "tož místního člověka".

...Ale pokiaľ viem tak na Morave tieto motoráky veselo fachčia ďalej.Len treba ochotného "tož místního člověka".
[/quote]
Že vesele fakčí dál by se asi říct nedalo. Už druhej rok nejsou v turnuse,ale za 842,854(+050)stále zaskakují.

No myslel som to tak, že oproti SLovensku kde chodí iba 850 018 na meracom vlaku sú ČD na tom oveľa lepšie, takže nehľadaj problémy tam ,kde nie sú.

Možná že jsem ten ochotný člověk, případně se ozvěte přes SZ co by bylo přesně potřeba.

lukas matura napsal:
Že vesele fakčí dál by se asi říct nedalo. Už druhej rok nejsou v turnuse,ale za 842,854(+050)stále zaskakují.
Tím spíš, pokud někde stojí, by je mohl někdo ochotný nafotit.

Pre tých, čo by náhodou ešte mali záujem o cab 163 zssk, tu je link: http://www.ulozisko.sk/246593/cab163zssk_final.rar :cool:

Keď funguje tak je dobre a pre tých, čo náhodou nie, tak: http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/92113/cab163zssk_final.rar_11.56MB.html

Kevin napsal:
Keď funguje tak je dobre a pre tých, čo náhodou nie, tak: http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/92113/cab163zssk_final.rar_11.56MB.html

Tentokrát už bezproblému. Díky

Custe i kdyz to nepatri k tematu..prosim vas poslete mi nejake instrukce jak se vlozi kabina do msts ja jak ji tam dam tak se mi ve hre v kabine objevi jenom sede ...prosim vas poslete mi instrukce podrobne na email devrilll@seznam.cz Dekuji strasne moc vsem co m i na to odpovi..sem strasne bezmocny !..

Dejvid077 napsal:
Custe i kdyz to nepatri k tematu..prosim vas poslete mi nejake instrukce jak se vlozi kabina do msts ja jak ji tam dam tak se mi ve hre v kabine objevi jenom sede ...prosim vas poslete mi instrukce podrobne na email devrilll@seznam.cz Dekuji strasne moc vsem co m i na to odpovi..sem strasne bezmocny !..

Přečti si FAQ tam to najdeš !!

Tlačítko odbrždění

Hoj pánové , mám takový dotaz nezkoušel někdo tlačítko odbrždění?
Případně ho vložit do cabu a najít jeho řádek v nastavení ??? za vše díky

Tlačítko na odvětrání válců nejde animovat - není na něj sekce v cvf - ale jsou na něj nadefinovány klávesy. Pokud jej najdeš, tak se rád přiučím.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře