Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je jediná vec, čo mi chýbaduuso napsal:V prvom rade treba kvalitný aparát so statívom...
Mě se to taky nelíbí, ale co naděláme. Nejsou materiály. Před časem jsem dával sem na forum výzvu, jestli by mohl někdo nafotit malé stanoviště. Pár lidí se mi ozvalo, ale skutek utek. Takže asi tak.Dan J. napsal:To by byla paráda, ten stejný rv pohled nové kabiny to malinko kazí.![]()
Tím spíš, pokud někde stojí, by je mohl někdo ochotný nafotit.lukas matura napsal:Že vesele fakčí dál by se asi říct nedalo. Už druhej rok nejsou v turnuse,ale za 842,854(+050)stále zaskakují.
U mňa v pohodeatb napsal:Nevím jak u ostatních, ale u mě link mrtvý.
Kevin napsal:Keď funguje tak je dobre a pre tých, čo náhodou nie, tak: http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/92113/cab163zssk_final.rar_11.56MB.html
Dejvid077 napsal:Custe i kdyz to nepatri k tematu..prosim vas poslete mi nejake instrukce jak se vlozi kabina do msts ja jak ji tam dam tak se mi ve hre v kabine objevi jenom sede ...prosim vas poslete mi instrukce podrobne na email devrilll@seznam.cz Dekuji strasne moc vsem co m i na to odpovi..sem strasne bezmocny !..