Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

S globalem od 321 taky nic.. Zkusím udělat čistou instalaci MSTS do jiného adresáře a udělat to celé znovu.

Mě to kdysi nešlo pokud jsem neměl ve stejné složce Routes i defaultní tratě, s nimi už to šlo.

Vyzkouším v čisté instalaci, neboť defaultní tratě jsem již dávno smáznul.

Děkuju všem za rady, ozvu se, jak to dopadlo.. :-)

Defaultne trate netreba, ale musi tam byť ta vyucbova. Tutorial route, alebo ako sa vola.

Ahoj,dávno jsem se tu ptal na správnou instalaci,tenkrát mně to šlo pak rozběhnout bez problému ale teď mně po stejné instalaci vyskočí chyba ,, Nelze otevřít soubor s textuou , GLOBAL/textures/smokemain.ace .. a po té hra spadne do menu a trať se nenačte ... nevíte prosím kde je problém ?? Děkuji

lukasluksik napsal:
Ahoj,dávno jsem se tu ptal na správnou instalaci,tenkrát mně to šlo pak rozběhnout bez problému ale teď mně po stejné instalaci vyskočí chyba ,, Nelze otevřít soubor s textuou , GLOBAL/textures/smokemain.ace .. a po té hra spadne do menu a trať se nenačte ... nevíte prosím kde je problém ?? Děkuji

Ahoj,
problém je, že ti ve složce Global a v ní ve složce textures chybí soubor smokemain.ace .
Zkus se podívat do složky textures v trati a zde najít tento soubor a zkopírovat jej do složky v Globalu.

Děkuju za rychlou odpověď,tak jsem to zkusil trať se načte .. ale při prvním pohybu vozidla mně vyskočí chyba ,,nelze najít soubor czech track ,, a stále dokola ... :-(

To by měli být zvuky tratě a nacházet se v základní složce msts a tam ve složce sound. Nejsou náhodou součástí základního msts?

Evidentně neděláš stejnou instalaci jak minule, jinak by ti to jelo. Složku sound použij z jakékoliv jiné tratě.

Stáhni si TOHLE rozbal a složku Sound nakopíruj do adresáře Microsoft Games/Train Simulator a přepiš původní soubory.

Díky díky,trať už běží na pohodu :) teď už budu mít asi moc troufalej dotaz : Zbyňkovo trainset volně ke stažení nikde není asi co :-(

lukasluksik napsal:
Díky díky,trať už běží na pohodu :) teď už budu mít asi moc troufalej dotaz : Zbyňkovo trainset volně ke stažení nikde není asi co :-(

pozri si toto, posledný príspevok na tej strane ;)

Naposled editoval moderátor:
To je TBP ve verzi 5. Takže hezky otrocky aktualizovat až do verze 9...

YoLi: odkaz na konkrétní příspěvek získáš tak, že klikneš na číslo příspěvku, které má každý příspěvek vlevo nahoře. Potom teprve kopíruj www adresu.

Ještě mám takový určitě blbý dotaz , ale při spouštění tratě s jakoukoliv českou lokomotivou,mně naskočí chyba že kabina nebyla vytvořena a padne celé msts ?. nevíte čím to může být ??

Tak se podívej do nainstalovaných programů a napiš, jakou verzi msts patchu v tom seznamu vidíš.

Seznam najdeš klasicky přes ovládací panely, přidat nebo odebrat programy nebo programy a funkce.

Back
Nahoře