Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Pavlík napsal:
Tak se podívej do nainstalovaných programů a napiš, jakou verzi msts patchu v tom seznamu vidíš.

Seznam najdeš klasicky přes ovládací panely, přidat nebo odebrat programy nebo programy a funkce.

MSTS Patch 1.7.0713

Máš starší verzi. Nainstaluj si nejnovější verzi a zkus, zda ti to bude fungovat.

Musíš ten Patch odinstalovat a pak teprve znovu nainstalovat. Odinstaluješ klasicky přes ty ovládací panely.

Tak i přes odinstalování a instalování novější verze se objevují chyby při načítání ,, NELEZE najít SMS soubor /common.snd/sndx6x/162eng.sms atd ...

To lukasluksik: ono nestačí stiahnuť len model vagóna či lokomotívy, ale treba si stiahnuť aj príslušné zvuky a kabíny. Inak ti to bude vrieskať.

GLOBAL
SOUND obsahuje soubory czechtrack do tratí, pokud nemáš zvuky např. od trati BP(nakopírovat do Microsoft Games/Train Simulator/Sound

Zdravím, projížděl jsem tohle forum a narazil jsem na Klokana 35, který jak se zdá má stejný problém jako já. Když jsem si chtěl letos stáhnout znova trať 180 ze Šnekových stránek, bohužel nemoh jsem základní verzi této tratě stahnout. Proto prosím Vás o radu, kde by se tato trať dala stáhnout.

Děkuji za odpověď

David

poison napsal:
Pokud nejde z webu napiš Šnekovi a on ti ji pošle na DVD.

Už ji mám stáhlou v pohodě, bylo to firefoxem. Ale jakmile trať chci spustit tak zase se mi objeví chyba, napiše to Failed to open texture file routes/Trat_183/textures/zarazedlo_kolejnicove.ace pak po odklinutí 'Ano' opět routes/Trat_183/textures/ACleanTrack1_02.ace oba soubory jsem hledal, ale nikde nenašel:-(Nevím v čem to může být:-(

d.brutalpussy napsal:
.......... Pokud znáš odněkud nějakej jinej dal bys mi link pls.:-)

O několik řádků výše je link jak na Global tak na Sound, který je v adresáři Train Simulator, ne v Routes

Ještě mám jeden problém:-(, po projetí této trati jsem dojel do stanice Klatovy a bohužel dál jsem se už nedostal. Železná Ruda už bohužel nenásleduje.:-( Chci se zeptat existuje vůbec pokračování z Klatov až do Železné Rudy?
Děkuji

David

jistěže existuje, je to součást této tratě. Otevři si ji v editoru tratí a udělej si počáteční bod (výchozí bod trasy) rovnou z Ž.Rudy a uvidíš kudy přijedeš do Klatov.

AlesB napsal:
jistěže existuje, je to součást této tratě. Otevři si ji v editoru tratí a udělej si počáteční bod (výchozí bod trasy) rovnou z Ž.Rudy a uvidíš kudy přijedeš do Klatov.

Zkoušel jsem:-(, jenomže jak říkam po otevření trati v Editoru mám poslední stanici Klatovy... dale nic:-(navic jinej směr ani jed nemohu, pouze z Plzně až směr Klatovy, nebo Furt im Wald:-(nazpátek směr Plzeň nelze... nechápu:-(

Back
Nahoře