Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Máš správnou verzi tratě? Kdyby ses podíval na dostupné aktivity, zjistil bys, že do Ž.Rudy míří, takže úsek asi existuje. Prosím, o jakém editoru mluvíš? AlesB myslel Editor trati, ve kterém se staví trať, ale ty jdi do Editoru aktivit, a v tom si postav jednoduchou aktivitu "jízda z A do B" v úseku, kam se chceš podívat. Jak na to, najdeš v příslušných vláknech tohtoto fóra.

d.brutalpussy napsal:
.... jenomže jak říkam po otevření trati v Editoru mám poslední stanici Klatovy... dale nic:-(navic jinej směr ani jed nemohu, pouze z Plzně až směr Klatovy, nebo Furt im Wald:-(nazpátek směr Plzeň nelze... nechápu:-(

Holt u MSTS treba aj nutnú dávku inteligencie, trpezlivosti, snahy, treba vedieť kombinovať, treba uvažovať. MSTS nie je vhodný pre tých, ktorí nechcú pohnúť šedou hmotou. Pečené holuby tu do huby samé od seba nepadajú. Tu dvojnásobne platí: Pomož si sám, človeče aj Boh ti pomôže
Stačí pozieť na výsledok práce staviteľov tratí, aktivitárov ale aj ostatných aktívnych: Všetko ide, len treba chcieť. Ak keď niekto nechce, to je horšie, než keď nemôže.
Chcieť neznamená kecať o tom, ale chcieť = ukázať výsledok

Pokial sa nemylim, tak tato trat jazdi pod X-trackom... takze do original Globalu nainstaluj X-track 3.20 a UZK 3.20 od Tygyho a malo by ti to ist. Inak trat funguje aj pod uniglobalom.

Freedy napsal:
Zdravím,prosím o radu dá se k téhle trati stáhnout samostatný "Global".Děkuji.

Otoč o stranu zpět a tam najdeš můj příspěvek, který obsahuje odkazy na to co potřebuješ.

Při pokusu o SOUND vyběhlo hlášeníčko STRÁNKA NENALEZENA! Šotkové a skřítci digitální neposední...:D

Venny napsal:
Při pokusu o SOUND vyběhlo hlášeníčko STRÁNKA NENALEZENA! Šotkové a skřítci digitální neposední...:D
Jo šotkové makají zodpovědně, tak jsem to tam šoupnul znova SOUND
Stáhni, extrahuj a nakopíruj do Train Simulator, původní přepiš.

fíííííra napsal:
Mě tato trať spolehlivě běží s Globalem trati 321

Jo to by šacovalo, proto jsem upladoval Global od 321 pro ty, kteří ji nemají a složku sound k tomu, bo pokud někdo nemá ani Global, těžko bude mít složku Sound s czechtrackxxxx

Naposled editoval moderátor:
Od Matese jsem nádraží určitě do trati dával, ale jestli je ve verzi co je na internetu, ani už nevím.

Tak nevím proč tam není verze,kterou mám na internetu,když jsem to tvořil pro Šneka,takže on byl první kdo to dostal a následně jsem to dal k dispozici na web.Bavíme se o modelu nadr_Plzen-hln.s,pak tento model doznával úprav pro jiné trati,ale ty už dostávali jiný název,aby nedošlo k záměně a veřejně je tam jenom nadr_Plzen-hln-VM.s

Já myslím, že už je to skoro jedno. Trať to byla svýho času úzasná. Co jsme se toho s Jonášem a Martinem na ní najezdili. Toho nákladu co jsme odvozili. No ale teď po ní neštěkne ani pes. Revitalizace nutná :(

jjj, nejel jsem tamtudy v životě, ale když si tu trať projedu, mám dobrej pocit z jízdy a to je pravě to ořechové, šnečku šnečku , vystrč růžky, dáme ti motivaci na parůžky:D

Jak už jsem psal, co mám doma jsem ochotný někomu předat, který by se chtěl pustit do úprav.
Já si sem tam udělám nějakou aktivitu, dám na web, nebo popřípadě projedu jiné aktivity a poradím jak stavitelům tratí, tak i aktivitářům.
Zatím toho víc nečekejte.

Když si vzpomenu na dobu, kdy i Šnek dodělal tuto trať, neměli jsme takové možnosti se získáním podkladů a nebyl takový výběr stavebních materiálů. Každý stavitel tratí, jak já, tak už i Martin od 321, když se podívá na své práce mnoho let zpět zjistí, že je nutné bourat a přepracovat. Mám matné vzpomínky první úsek do Furtu Šnek stavěl i trochu odhadem. Pokud nesedí přesně sklony a kilometrické vzdálenosti nemá smysl dělat dílčí úpravy, ale možná rychlejší a přesnější by bylo nechat si vygenerovat přesný terén, vykolíkovat tratě a detaily pak jen opisovat z původní tratě. Jenomže na takové práce je třeba mít dostatek času a trpělivosti. Ale jinak řečeno, šanci má každý, kdo chce tuto trať. Jen začít a vytrvat.

Back
Nahoře