Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Hezký odpoledne. Měl bych malou otázečku. Funfuje vám download této tratě? Stránku mi otevře jenom Mozilla, Chrome mi hlásí vir. Download mi ale nefunguje ani v Mozille. Díky

prolam napsal:
Hezký odpoledne. Měl bych malou otázečku. Funfuje vám download této tratě? Stránku mi otevře jenom Mozilla, Chrome mi hlásí vir. Download mi ale nefunguje ani v Mozille. Díky

Teď jsem to zkoušel a v Mozille musíš dát:uložit odkaz jako.

Neznáte někdo mail na autora tratě? Měl bych totiž dotaz, jak to vypadá s tratí 170, jestli se na ní dělá.
Díky.

poison napsal:
Jo tak ten má ic.cz jako vir, zkus TOHLE

Jo stránky už jdou ale když to stáhnu, dám tu složku do MSTS a přejmenuju na ROUTES tak jak to mám u tratě 321,ROUTES-Trat 321, kterou dám do zálohy, tak to nefunguje, po načtení menu a stisknutí Tratě a vlaky to spadne do windows.

Tuhle trať můžeš dát do Routes k Trati 321 a používat Global trati 321, šlapou jako hodinky obě.

Čaues, tahle trať sice šlape pod Globalem tratě 321 ale za Klatovama a možná i u Domažlic to chce ještě v Globalu složku "TRACK_T", ve které je pár položek. Když sem trať nedávno stahoval znovu, tahle složka tam nebyla a musel sem ji vytáhnout ze zálohy, takže může možná někomu blbnout na ŠAUMAVĚ..

poison napsal:
Tuhle trať můžeš dát do Routes k Trati 321 a používat Global trati 321, šlapou jako hodinky obě.

Jo díky už to funguje ale občas to hází nějaké hlášky že chybí objekty výhybky nebo tak něco, vždy dvakrát za sebou vyskočí okno chyba pokračovat pak to jde a pak někde zase.

180 a 183, jezdím zásadně na Uniglobalu a není jediný problém,nevyhazuje to žádné hlášky a šlape to na 100%.

Vyhýbky a točnu v Klatovech a další, si musíš přetáhnout z tratě 321 nebo BP, všechny chybějící položky tam najdeš. Pak už se můžeš jenom kochat:-)

Netuší niekto prečo mi stále spadne editor, keď sa snažím vytvoriť aktivitu na túto trať? Mám ju spolu s Traťou 321, a neviem, v čom môže byť problém. Editor spadne pár sekúnd po tom, ako dám vytvoriť "Nový úkol". :)

Nooo... možno to nebude pravá príčina, ale trate 321, resp. BP od Zbyňka Šemoru majú vlastný global, osobne trať Plzeň - Furth im Wald spúšťam pod UniGlobalom a žiaden editor neprotestuje. Skús si dať trať 321 zvlášť a 180 zvlášť s tým, že k adresári s traťou 321 budeš mať global 321 a k 180-ke UniGlobal. Je to síce trošku kostrbaté, ale snáď zrozumiteľné :-)

Autor tratě 321 jasně psal, že je třeba mít tuto samostatně ve složce Routes. Po úpravách se od jisté doby s ostatními tratěmi nesnáší. Je k ní i speciálně upravený Global, přes který taky všechno nepojede. S ostatními tratěmi se 183 snáší dobře. F.

Aha, ďakujem, ja som vychádzal z príspevkov nadomnou, kde sa písalo, že trať 180 funguje pod 321 spoľahlivo. :)

TomoSK napsal:
Aha, ďakujem, ja som vychádzal z príspevkov nadomnou, kde sa písalo, že trať 180 funguje pod 321 spoľahlivo. :)
Ano fungovala do poslední aktualizace trati 321, a teď je třeba mít původní Global. 
Pokud bys ten Global nesehnal napiš a nějak to uděláme.

Back
Nahoře