Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Plzeň by při té příležitosti chtěla postavit znovu, srazit koleje k sobě a dostavit alespoň koleje do depa... Můžu to zkusit dodělat, Plzeň jsem již stavěl. Hodně ale bude záležet na čtvercích.

Václave, já to opravil, ale kdo bude pokračovat ve stavbě nechť se domluví se Šnekem a Franckem,(hlavně s Franckem), protože ten tomu věnoval dosti úsilí. A kdyby ta Plzeň byla postavená, tak by tam už byla. :D

Takže dámy a pánové, pokud dá Šnek souhlas, můžu dát odkaz na celou kompletní trať.
Ale beztak je potřeba, aby někdo dostavěl tu Plzeň. Já se tomu opravdu nemohu věnovat, nemám tolik času.
Navíc si musí doplnit stále některé chybějící Shapes a Textures

Tak to bude fajn... Můžeš k trati dodat nějakou tu trasu nebo aktivitku bez provozu? Dík. Nějak mi nejde AE, jinak bych to zvládl sám.

Chtěl bych moc poděkovat "primáři odd.ARO MSTS nemocnice" Mikymu945 za záchranu jedné z končetin téhle krásné tratě. Konecně jsem měl čas si ji připojit k provozované části. A chtěl bych popřát ostatním "lékařům" hodně času a úspěchů při další léčbě, lékařského materialu i radosti z práce.

Zdravím, mohu poprosit o radu? Zkouším stavět v této trati odpočku za Staňkovem na Horšovský Týn. Nyní jsem v Křenovech. Mám postavené nástupiště v editoru, ve hře ho také vidím, ale když chci udělat aktivitu, abych mohl zaškrtnout zastávku, nástupiště v editoru úkolu nevidím. Nevíte někdo, jak nástupiště v editoru úkolu udělám, abych ho mohl zahrnout do aktivity? Zkrátka abych tam měl zastávku.

Díky moc za případné rady.

Zdany.

Na foru jsem se dočetl, že by se měl najít někde pod interaktivnímy objekty, ale bohužel tyto objekty v seznamu na vložení nemám. :(

Tak opravuji. Již jsem našel :-) Měl jsem to pod jiným souborkem :-)

Dobrý den všem, ještě reaguji na tuto trať. Při stavbě odbočky za Staňkovem na Horšovský Týn jsem narazil na zajímavý problém. Stavitel této trati se rozhodně činil a zaslouží pochvalu. Jen zjišťuji problém, že mapa (alespoň od odbočky za Staňkovem) neodpovídá skutečnosti :-) Myslím jako směr, kterým se trať ubírá. Stavím trať dle mapy.cz a za Křenovy směrem na Peřinu a Semošice jsem příliš blízko trati vedoucí na Domažlice. Jako, že to modelově (dle mapy.cz) neodpovídá :-) Tak budu muset improvizovat.

Toto samozřejmě není hanění, :-) jen můj postřeh. Já jsem pouze stavitel začátečník :-)

Back
Nahoře