Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

To už bude nějaký ten rok, co jsem použil kameru 6. Proto mi to při testech ani nenapadlo jí vyzkoušet.

No já to zjistil jak se píše výše více méně náhodou, chtěl sem si dát 3x F5 a podťukl sem se a najednou sek a okna ...

... trochu to tu začíná vypadat jako monolog, nicméně reklamace i na kombinaci pohledu "2" a šipek nahoru a dolů, rovněž seknutí a okna.

Tak položmě problém jinak, v jaké stanici resp. v jakém úseku to zkoušíte?

Já se snažil jet Poisonův NEx a můj rekord byl zatím se vyšplhat do Kubice kde sem si to shodil těma dvojkošipkama ... pohled "3" + šipky dopředu dozadu bez problému, pohled "2" + šipky nahoru resp. dolů = seknutí a pád.

EDIT: Tak kombinaci pohledu "2" + šipky konkretizuju v Kubici (u návěstidel směr Plzeň) pouze na pravou stranu, vlevo bez problémů ...

Asi mi blbci mame opravdu štěstí,ale kromě kl.4 mám vše funkční (projeto volnou jízdou),ale proto nepíšu. Chtěl bych se postavit do řady "děkovatelů". Konečně jsem měl čas si tratě projet a opravdu nádhera. I na předešlé verzi jsem rád jezdil,ale ta nová to je paráda. Mimo jiné krásně ukazuje,jak velkou kvalitativní cestu urazil za pár let MSTS. Takže moc děkuju všem,co se na tom podíleli a přeju nám všem, aby zůstala tvůrcům chuť k práci i radost z výsledků. (a jestli můžu jeden bezvýznamný dotaz-v této verzi není "Mikyho zachráněná končetina". Počítá se s ní v případné další aktualizaci?)

Omlouvám se za hrubku (mi) a potom samozřejmě že jsem slovem "blbci" nemyslel všechny ty, kterým to funguje,ale takové počítačové neznalce jako jsem já,kterým to zázrakem jede jak má. Pokud se někdo cítí uražen,ještě jednou se omlouvám,ale nikoho kromě sebe jsem nemyslel.

Problém je, že Miky zachránil tu původní verzi. Tahle obsahuje problém s Plzni. To by se muselo hooooooooooooooodně prosit Mikyho, aby zopakoval opravu na aktuální verzi, protože nahrát tu opravu na aktuální trať nelze.

Ahoj.
Zjistil jsem, že v trati pro mne z nepochopitelných důvodů (velké množství ojektů na čtverec?) klesne FPS v některých místech na minimum až na hodnotu 2 (třeba odj. zhlaví Železná Ruda-Alžbětín) a pokud v tomto místě lítáte pohledem 2 a šipkama, může se MSTS poroučet do oken, zatím mám jen vlak hráče a křižující traffic, ale v jiných stanicích, tudíž soupravami to 100% není. Já mám na svém PC u všech tratí FPS vysoko, narozdíl od starého železa, kde testuji tak o 1/3 výš. Takže pokud má někdo FPS kvůli buď staršímu PC, nebo GK nižší, může zaznamenat potíže. Ještě sem dávám obrázek nedodělané cesty Železná Ruda centrom.
Žel ruda centrom.jpg

Problém je, že Miky zachránil tu původní verzi. Tahle obsahuje problém s Plzni. To by se muselo hooooooooooooooodně prosit Mikyho, aby zopakoval opravu na aktuální verzi, protože nahrát tu opravu na aktuální trať nelze.
Možná by to šlo obráceně, do Mikyho opravené verze trati nahrát krajinově verzi novou. Je možné, že se budou muset znovu nalinkovat návěstidla atd, ale uvidíme, jestli by to bylo vůbec realizovatelné.

Děkuju Alcaponemu i Šnekovi za odpověď, já to zatím vyřešil tak,že jsem si nechal obě verze. Já měl taky problém s FPS,ale mě pomohla reinstalace MSTS binu, ale neboj,Dane, vzhledem k Tvým skušenostem to nepíšu jako radu Tobě,ale případnému smutnému začatečníkovi.

Back
Nahoře