Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Já mám všechno v pohodě. Železná Ruda-Alžbětín do Železné Rudy-město, mám FPS někdy až 43. Ohledně kláves sem zkoušel všechny a kromě klávesy 4.všechno funguje. Vjezd do Plzně, je taky ok. možná lepší než původní verze, která vede až krajinově za Rokycany a kolejově do Kařízku. Jinak moc pěkná trať, díky.

Takže odvolávám co sem odvolal a slibuji co sem slíbil ...

... po pár přískocích, pádech a kdo ví čemu všemu sem se z Kubice posunul až do Blížejova, kde jsem si poblbnul s dvojkošipkopohledem dosytosti a nic se nestalo - pád nenastal! Následně sem se opět omylem přeťukl na pohled "6" a komunito div se, on fungoval, mašinka jela - pád nenastal! Takže následoval zase kousek jízdy, teď již záměrně znovu mačkám pohled "6" a opět vše funguje ... přepínám do kabiny, jedu dál, opět zcela účelně po chvíli mačkám pohled "6" a letím za Billem ... z toho si troufám odhadovat, že to bude jak o stránku zpět píše Dan, tedy že některé konkrétní stanice/úseky budou shazovací ... co mě ale také zaujalo je fakt, že se během jízdy trať kouše snad ještě více než BP a 321. :(

JJ, taky mne to udivilo, kouše se místama dost a to tam nemám zatím skoro žádné vlaky. :-) Nicméně moc hezká trať a měl bych dotaz na odborníka, ve stanici Nýrsko nejsou odjezdová návěstidla? Je tam jen "rafika" na vjezdu. No a další chybu, co jsem našel je rozsypaná textura autobusů v Klatovech, jinde jsem si toho zatím nevšimnul:
Klatovy.jpg

v trati pro mne z nepochopitelných důvodů (velké množství ojektů na čtverec?) klesne FPS v některých místech na minimum až na hodnotu 2

To může dělat třeba jeden objekt s velkou texturou. Je tam rozdíl, když by ses díval celou dobu doleva a pak celou dobu doprava?

Ahoj nevím, nezkoušel jsem pravý a levý pohled, ta trať se zaškubávý jen na cca vteřinu a tak to nestíhám. Ale neřeším, uvidím jak se to celé bude chovat, jak bude dodělaná celá aktivita se vším všudy. Jinak to FPS jsem přehnal, přehlídl jsem se, nesletí to na 2, ale +/- tak 12 - 15, takže se omlouvám, že jsem to s tou nízkou hladinou FPS trochu přepískl. :-)

Zde je oprava v Klatovech. Jednak ty textury autobusu, měnil jsem pohyblivá auta a jak se přepsaly textury, tohle mě uniklo, trochu jsem ještě srovnal díry v terénu a hlavně na každé straně byly izoláky, které už tam byly zašité z minulé verze a přišel na ně náhodou Šnek. Když vyráběl novou aktivitu, došlo tam k vjezdu na obsazenou. Tak aby se vám neděly takovéto neplechy. Když něco zase najdete, napište to sem, opravím k denímu pořádku.
http://uloz.to/xAVktDQo/oprava-klatovy-183-zip
Soubory rozbalte na plochu a nechte v trati přepsat. Díky F.

JJ, taky mne to udivilo, kouše se místama dost a to tam nemám zatím skoro žádné vlaky. :) Nicméně moc hezká trať a měl bych dotaz na odborníka, ve stanici Nýrsko nejsou odjezdová návěstidla? Je tam jen "rafika" na vjezdu. No a další chybu, co jsem našel je rozsypaná textura autobusů v Klatovech, jinde jsem si toho zatím nevšimnul:
Zobrazit přílohu 12118
Ve stanici Nýrsko opravdu odjezdová návěstidla nebyly. Jedině vjezdová mechanická. To samé jako Zelená Lhota, Špičák.
V současnosti, kdy celý úsek Klatovy - Železná Ruda je zrekonstruovaný na dálkově ovládanou trať se jezdí již podle D1, takže u každé koleje je návěstidlo.
Jestli by Miky dal dohromady databázi, byl bych ochotný udělat i druhou verzi s již zmodernizovaným úsekem Klatovy - Ž Ruda.

Ahoj Šneku, no za mne se mi stará verze líbí a na tvorbu aktivita dle mne rozmanitější, ale mít dvě verze trati, kdyby se tvořily aktivity současné, nebylo by na škodu. Jinak ale, teď mne tu "koridoristi" ukamenují, ale při pohledu do fotomapy, jak teď dělám Os 7549 GVD 2011, tak je mi smutno, jak ty stanice ztratily po modernizaci vypadají, hold se v celé republice jede podle jednotného mustru, všechny parony skoro stejné a úplně mizí kouslo malých nádraží. :-(

S tím já můžu jen souhlasit, všude pusto a prázdno.
Výhodou je, že v této verzi tratě by se dala udělat aktivita i s párou. Minulý týden jsem měl diskuzi s fírou, který ještě pamatoval doby páry na Rudu, jaké to bylo. Do roku 1989 se jezdilo jen na Železnou Rudu město a zpátky se vlaky sunuly do Špičáku. Manipulák na Debrník směl jet jen na povolení a ještě s peesákama. Já už páru na Rudu nezažil, ale zažil jsem trojkový Brejlovce s pegasem, kdy se tahalo nahoru 8-10 vozů s postrkem. A to vlaky praskaly ve švech.
Na želpage je i JŘ z doby 1989, kdy jezdili sněhuláci v šest ráno v klasice a v půl osmý souprava z 262 a balmy. To byla doba.

Asi to nepatří přímo sem,ale nechci zakládat nové téma. Co se týče samotné jízdy na trati nemám žádný problém,ani se mi hra nekouše,jenomže mám problém v Track Vieweru OR. Při načítání tratě mi to vyhodí hlášku:Trať nelze načíst,je nám líto. Pokoušel jsem se i nahradit 2 soubory co jsou ve složky open Rails u trati,také nic. Hláška mi vyhodí při načítání koncových uzlů a návěstidel.Poradíte mi prosím někdo?

Dneska jsem si projel pravě úsek Klatovy - Ž.Ruda s M-262 s Balmama a musím říct, že na peronech máte krásná děvčata. To jsou "originální objekty" vytvořené podle místních cestujících?

To už je tak holt dáno - my tu na západě máme vesměs hezký holky. A jak je vidět, nebojí se jezdit vlakem. ;):D

S tím se zatím nedá nic dělat. Psal jsem, že chyby v kolejišti budete muset zatím ještě tolerovat. Je to na víc místech. F.

Hezký den.
Chápu, jasně, vše nnejde hned. Ještě jedna podstatná věc, vím, že stavba trati neni žádná sranda, ale možná by při opravách stálo za to, vzít leteckou mapu a trochu kosmeticky dodělat stanice s reálem, Třeba Dobřany, u vlečky tráva a jak jsem koukal, tak na Plzni je práce ještě moc a moc, hlavně to chce dodělat odjezdové tratě, aby mohl odjíždět taky traffic, třeba směr Budějovice a tak.
Tu jsou ty Dobřany, co mám s těma úpravama na mysli na mysli:
Dobřany mapa.jpg
Dobřany msts.jpg

Dane, v Plzni je práce ještě mnohem víc, vše to závisí na opravě databáze, zatím se tam nedá skoro dělat nic kolejově.
Traffic na Budějky bych nijak zvlášť v Plzni neřešil, neboť od Klatov se dá vjíždět jen na 4-26 kolej, pro Os 4 a 6 mimořádně 10 a 12 kolej západ a přes budovu ani v reálu vlaky na Budějky nevidíš.
Tahle trať byla již od začátku modeláři budov hodně opomíjena mimo Plzeň, stavědlo v Nýřanech, Zbůch rampa na Špičáku, je vše vytaženo z jiných tratí, aby se to alespoň trochu přiblížilo reálu. S tím nic nenaděláš.
V té době jsem měl nafoceno mnoho objektů, ale odezva nebyla téměř žádná.

Ahoj Šneku.
Mi nejde ani tak o baráky, jako třeba na obrázku výš cesty asvalt (plohchy překladišť). Jinak, chci se pozeptat, co je to za fabriku v Plzni Doudlevce? To vypadá jeko někaká ŽOSka?
Dan

S tím se zatím nedá nic dělat. Psal jsem, že chyby v kolejišti budete muset zatím ještě tolerovat. Je to na víc místech. F.
To nejde rozebrat a koleje položit znovu ? V nejhorším případě kdyby to opravdu nešlo, tak smazat, co smazat jde a to co zůstane smazat ve world. Pak se položí koleje znovu mimo tyto pozůstatky (délkově) Aktivitářům pak takto vznikne místo pro vykolejené vagóny po nehodě. :) Protože je škoda taková vybočení v trati nechávat.

To nejde rozebrat a koleje položit znovu ?

Samozřejmě že to jde. Smaže se soubor TDB a TIT a pak se v editoru označí a odoznačí všechny koleje a vznikne tím nová databáze. Tam, kde byla chyba se kolej hned po označení smaže. Pak se musí znovu osadit všechna návěstidla, přejezdy, nástupiště a zvuky kolejí.

Back
Nahoře