charlie600
Skladník
neboj seChce to po mě registraci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
neboj seChce to po mě registraci.
Dane, to, že mu nabourají web, tak registrace nezachrání a Damoklův meč opětovného hacknutí webu nad Joskou visí stále - registrace neregistrace.Chlapi, ta registrace u Josky má své opodstatnění. Už několikrát mu navourali web.
To spíš než registrace mi jako uživateli trošku vadí abecední řazení aktivit u jednotlivých tratí nebo nemožnost setřídit je třeba podle data přidání. Ne, že bych si tu aktivitu nenašel, akorát to trvá trochu déle. Ale i tak jsem tam docela častým návštěvníkem.Asi tak, stojí to jen pár minut a potom si to někam zapsat pro případ návratu. Ostatně to požaduje kdejaký web, kam člověk lze pro informace nebo na nákup. Překážka to není.
Josko, celý systém je tak odolný, jako je odolný jeho nejslabší článek - pokud tomu pomůžeš tím, že tam necháš back-doors (i z nevědomosti), tak je napadnutelné i to, co je nenapadnutelné.Jedu na Joomlu, ale po posledním útoku na jinou verzi, která by měla být nenapadnutelná, ale co dnes není nenapadnutelné.

Pak už tedy není vůbec jasné, proč je k downloadu s tratí nabízen právě tento (vadný) GLOBAL.S uniglobalem jsem nikdy nepracoval, tak vůbec nevím.

Co bychom si počali bez drážních budov bývalé monarchie.Vidím dobře Týnec nad Labem ve Švihově u Klatov?![]()