Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Tax: Tak já mám přesně stejné složení počítače jako ty, taky nainstalované Xtracks 9, funguje mi Vysočina i Kúty, ale se 180 stejně nehnu (Train world inicialization failed), ikdyž v editoru si nad ní lítám v pohodě. Jinak já mám svůj MSTS také nainstalován 3x, mám už tam tolik tratí, že to jedna instalace neutáhla............a navíc nemusim měnit názvy ničeho a můžu si kdykoliv pustit jakékoliv MSTS, pro každé mám speciální ikonu. Dřív sem to měl všechno na jednom harddisku, teď mám harddisky 3, takže na každém jedno MSTS.............. ale nejsem závislák, to nééééé. :lol: :eek:

Naposled editoval moderátor:
Pre tých ktorým nefunguje trať 180 mám jeden nezaručený návod ako to rozbehať. Stiahnite si archív http://kolejarz.szm.sk/pack.zip . Je to číročíre vytiahnutie adresárov WORLD a TILES + obsahu koreňového adresára z verzie ktorú dal Šnek na download u Fhavla. V tejto chvíli hádžem archív na web takže do 20 minút by mal link fungovať. Či to ale bude fungovať aj v MSTS, tak to neviem...

Archíp pack.zip

Ad JOHNZ:
Link na uvedený archiv je funkční,ale stáhne to jenom něco málo a při rozbalení to píše hlášky ,že je archív poškozen.

Som si sám všimol, FTP prenos asi zlyhal, zabnudol som totiž skontrolovať LOG dneska to napravím

09:37
Archív by už mal byť na webe, ale kôli akútnemu zlyhani FTP servra Superzoznamu som použil iný priestor: http://seznam.vlakpage.cz/pack.zip Neuvarte prosím celý 1GB traffic. Súbor by mal mať bratku 7 MB

180

ad Tax: Tak já mám přesně stejné složení počítače jako ty, taky nainstalované Xtracks 3,9 pro hráče, funguje mi Vysočina i Kúty, ale se 180 stejně nehnu (Train world inicialization failed).Taky jsem měl problém s rozběháním trati 032,nakonec se to padařilo po domluvě s autorem.180 má hrozně velký adresář,největší vůbec co v MSTS mám.Které soubory by se mohly odstranit,aby trat mohla bezproblémově běžet?
ad Johnz: díky za radu,ale bohužel Win XP byly nenávratně poškozeny,
pravděpodobně antivirem AVG6,nešlo to vůbec nijak opravit a přepsat vadné soubory a nepomohlo to ani návratem na předešlý bod obnovení,
WIN mi pak totiž vůbec nenastartovaly,jen BIOS.Takže kompletní přeinstalace Win XP a všeho,co jsem v PC měl.Přišel jsem o všechnu poštu a kontakty v Outlooku,co jsem měl za 6 měsíců,nenapadlo mě totiž tyhle věci zálohovat.

cd_180

Petr Novák: Odstránenie súborov ti pomôže leda ak k úspore miesta na harddisku, ale či je to schopné spojazdniť aj trať, to netuším. Inak v Route Ritteri sa dá trať očekovať, ako aj odstrániť z nej nepotrebné súbory. No musíš si uvedomiť, že každý chybný zásah môže mať pre trať katastrofálne následky

Trať 180

Ad JOHNZ:
Stáhnout to jde,ale při otevírání archivu mi hlásil rar problémy a některé soubory našel poškozené+našel CRC error v souboru 180.trk.Dnes jsem si stáhnul i úpravu od Šneka na stránce Filipa Havla.Ten archív byl v pořádku,nicméně se mi po úpravě objevila chyba ohledně terénu.Pro mne trať skončila jedním klikutím v koši.Nechápu jak může Šnek psát,že je trať funkční.

tak mne to stiahlo a vali to bez problemu. A trat 180 mi fungovala na prvy krat... takze funkcna musi byt...

Prosba o pomoc

Zdravím všechny podobně postižené jedince,jako jsem já,a zároveň vás prosím o pomoc.Rád bych rozběhal trať 180,ale pri nahrávání mi MSTS píše "Train World ini-něco failed".Pomozte prosím.Díky.

Nesmies nainstalovat aktualizaciu :) nainstaluj trat znova a potom tu aktualizaciu NEINSTALUJ! bude to fungovat...

Díky

Děkuji Johnzovi,skutečně mi teď trať funguje a musím uznat,že je po p.Šemorovi druhá nejlepší.Ještě jednou díky.

180

prosím při zpuštění 180 mně to píše czech track 00ex nelze najít nevíte co stím.Díík Všem

Tak jsem to tam dal a k tomu se mě objevilo navíc i czech track 00 in a ve hře czechtrack 14in

Lusk, skleroza...Na strankach Filipa Havla http:fhavel.zelpage.cz (kde si patrne stahoval trat 180) su aj dalsie veci. Stiahni vsetky okrem Patch1.zip a nainstaluj! najmä tie dve aktualziacie na trat Brno - Kuty (ktoru zrejme nemas).

Normálně vyjedu z mašinou a perony se hejbou potom kouknu a koleje se vlní no nevím co stím.Zkusil bych jinou trat ale nevím kde jí stáhnout.

Back
Nahoře