Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Mám prosbu.Po přeinstalování počítače jsem přeinstaloval i trať 180 a od tý doby mi nejde.Hlásí mi to pořád,že tam chybí nějaký soubory "sms".Nelze tam vůbec jezdit ani mise a ani jen tak.Neví někdo jak tento problém odstranit?Přitom jsem tuto trať stáhnul znovu a stejně nejde. :?:

A stiahol si aj 2 príslušné aktualizácie Šemorovej trate :?: Sú tam príslušné zvuky (.sms súbory :o ) bez ktorých to meirne NEJDE... :)

Potřeboval bych radu.
stahnul jsem trať 180, ale při načítání mi to píše "inicializace terénu selhala". Už s tím máte někdo zkušenosti?
Jo a ještě mám problém se zvukama na brejlovci. Všechno funguje nornálně (píšťala, zvuky brzdy) jenom vůbec nezní motor a u ostatních vozidel (hydry, kocouří) to funguje normálně. a to jsem si znova stáhnul zvuky pro brejle, nevíte cím to je?
Dík Láďa

Ahoj, už jsem to řešil,......optimalizuj si v nastavení MSTS vše na nejlepší animaci.....mi se to stalo, když jsem si hrál s MSTS a vytáhnul si nejle=pší grafiku....pak to začalo padat.....nevím ale, jestli nebudeš muset nastavovat přímo parametry viditelnosti atp.....

je to správná cesta - já to tím vyřešil

A nebo je problém v aktualizaci trati Furt v lese........jedu v základní instalaci a ten patch jsem si nainstaloval a už to nešlo spustit.....takže i tady může být problém.

emihop napsal:
Mám prosbu.Po přeinstalování počítače jsem přeinstaloval i trať 180 a od tý doby mi nejde.Hlásí mi to pořád,že tam chybí nějaký soubory "sms".Nelze tam vůbec jezdit ani mise a ani jen tak.Neví někdo jak tento problém odstranit?Přitom jsem tuto trať stáhnul znovu a stejně nejde. :?:

Tento příspěvek je odpovědí i Láďa 2.Pokud se pamatuji,tak na tuhle trať byla vydána oprava a někde jsem o tom psal,čeho se vyvarovat při opětovné instalaci.Teď si to už nepamatuji,ale vzpomínám si,že tam jsou chybné soubory,které jsem opravil pomocí Route_Ritteru.Pak se již ta hláška o selhání instalace neměla objevovat.A ty chybějící soubory *sms jsou v některé aktualizaci p.Šemory,číslo přesně nevím,bylo to asi tak do 20.aktualizace.

Mam prosbu na tvůrce trati 180 jestli by nemohl v nějake dalši aktualizaci doplnit nakladni koleje a odstranit ty otravne vagony kterými se da projet.Prosim,prosim :wink:

Zdravím.
Mám jeden problém. Stáhnul jsem si tuto trať a zkusil nainstalovat. Vypadalo to dobře, ale když už to vypadalo, že už to bude, tak mi to vyhodilo tuto hlášku: Some instalationfiles are corrupt. Pleas download a fresh copy and retry the instalation. A zůstalo mi tam v okně napsaný toto: CRC failed in trat 180/textures/doplnky.ace. Unexpacted end of archive. Pak jsem ještě sputil dávkový soubor. Všechno pak vypadalo nainstalovaně, ale když jsem si spustil MSMT, tak v nabídce trať nebyla. Nevíte někdo, co s tím?

Davidus napsal:
Zdravím.
Mám jeden problém. Stáhnul jsem si tuto trať a zkusil nainstalovat. Vypadalo to dobře, ale když už to vypadalo, že už to bude, tak mi to vyhodilo tuto hlášku: Some instalationfiles are corrupt. Pleas download a fresh copy and retry the instalation. A zůstalo mi tam v okně napsaný toto: CRC failed in trat 180/textures/doplnky.ace. Unexpacted end of archive. Pak jsem ještě sputil dávkový soubor. Všechno pak vypadalo nainstalovaně, ale když jsem si spustil MSMT, tak v nabídce trať nebyla. Nevíte někdo, co s tím?

Mas tam aspon jednu Path?

Davidus: Tak to zialbohu mas poskodeny archiv a musis to stahnut znova ...

Prosba

Mne sa podarilo uspesne hru nainstalovat ale pri spusteni vypisuje ze nemoze " Erro in inizializing Train world" a hra sa vypne a skoci to do windowsu

Re: Prosba

Anonymous napsal:
Mne sa podarilo uspesne hru nainstalovat ale pri spusteni vypisuje ze nemoze " Erro in inizializing Train world" a hra sa vypne a skoci to do windowsu

Zkus si snížit v simulátoru v grafice citlivost na chyby v terénu....na takových 20-30.....já si tu toleranci vyhnal na 0 a dělalo to totéž a to i bez update......
Druhá možnost je, že máš nainstalované update trati

Re: Prosba

Anonymous napsal:

Podívej se na předcházející stránku č.4 tohoto fóra,najdeš tam můj příspěvek,jak trať zprovoznit.Ty nervy s opravou však stojí za to,trať je moc pěkná. :lol:

nefunguje

Riadil som sa podla pokynov na stranke 4 ale neviem tu trat rozbehat stale mi to hlasi Coul not inizializing train world . mam RADEON 9600 XT a PENTIUM 4

Re: nefunguje

ackerman napsal:
Riadil som sa podla pokynov na stranke 4 ale neviem tu trat rozbehat stale mi to hlasi Coul not inizializing train world . mam RADEON 9600 XT a PENTIUM 4

Máš to první instalaci trati nebo už update? Jak máš nastavenu toleranci chyb terénu?

Re: nefunguje

ackerman napsal:

To znamená chybějící soubory z adresáře World.Prožeň trať Route_Ritterem a schval všechny opravy,které RR nabídne a také přečíslování,tuším z 257 na 256,jinak se trať nespustí.RR pak dokopíruje chybějící soubory.Ale pozor,180 musíš mít nainstalovanou tam,kde jsou defaultní trati,jinak se nic nedokopíruje a trať pak po opravě stejně nespustíš.Jo,a nepoužívej aktualizaci, v té ty chybějící soubory stejně nejsou.Nejlépe bude,když vše smažeš,nainstaluješ znova do Routes,následně zavřeš MSTS a spustíš RR.Vyber trať,potvrď cestu a dej opravit trať.Podle výkonu PC to může klidně trvat přes 5 min.

Vlastnim uplny archiv trat180.exe a mam vsetky updaty so stranky vhavla. Ako kolvek sa snazim trat nainstalovat i tak mi to nejde. Tolerancia chyb 0 - 20 %. rozlisenie 1024 x 768 32bit, detaily male ale stale vsetko marne. I bez updateov

Ackerman napsal:
Vlastnim uplny archiv trat180.exe a mam vsetky updaty so stranky vhavla. Ako kolvek sa snazim trat nainstalovat i tak mi to nejde. Tolerancia chyb 0 - 20 %. rozlisenie 1024 x 768 32bit, detaily male ale stale vsetko marne. I bez updateov

Tak mne napadá.....používají se tam zvuky od Zbyňkovy tratě a o ty jsem se nestaral, bo ji mam nainstalovanou taky.....ty zvuky tam máš?

Martens napsal:
Ackerman napsal:

Tak mne napadá.....používají se tam zvuky od Zbyňkovy tratě a o ty jsem se nestaral, bo ji mam nainstalovanou taky.....ty zvuky tam máš?

Já si myslím, že to není zvukem, bez zvuků to jde spustit a chyby to hlásí později. Např. mě se to hádalo s tratí p. Šemory. Musel jsem jí před instalací přesunout do jiné složky a pak ji vrátit zpět a vše je v pohodě.

Ackerman napsal:

Už jsem tady psal,že je chyba v adresáři World,to nemá se zvukem nic společného,ani s nastavením tolerence či rozlišením monitoru.Pokud to neopravíš,trať nespustíš.Věř mi,já měl naprosto stejný problém.Na opravu je nejlepší Route_Ritter,máš ho vůbec?Ptám se proto,že se tady nezmiňuješ,že jsi opravil adresář World.A v upadate ta chyba opravena není,je zbytečné ji instalovat.

Back
Nahoře