Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Jestli si jí stahneš,musíš si stahnout i aktivity a Global.Bez aspoň jedné aktivity trať neprojedeš.

Co se týče aktivit s koncovkou apk.radil bych počkat na malou opravu názvu tratě 180 s přejmenováním na trat_183
Po přeznačení již nové aktivity fungují tak jak mají.
Opravu jsem poslal Ppoollllovi a záleží jak bude mít čas ji dát na stránky.
Popřípadě pro nedočkavce můžu poslat e-mailem
Po přeznačení by měly fungovat aktivity Os 7504 a Sp 1960.
Možná přibude Os 7404,ale uvidíme.

Zdravím,sice je to jen detajl,ale nebyl jsem si jistý,které poříčí je to správné.a89bcc7afdb1b09dc07226a4ffb29d10.jpg

Naposled editoval moderátor:
Královské Poříčí je na trati 140 u Sokolova.
Šnek JAk uvidíme.To víš,že bude.Máš ji na emailu :wink:

Šnek napsal:
Pro modeláře budov,kdyby měl někdo zájem nějaké pro trať vytvořit,některá nádraží jsem nafotil a poslal J Skůrovi,který mi už dělal model zastávky Zbůch a stavědla v Nýřanech.Protože je mi jasný,že Jarda je ponejvíc vytíženej svými super modely tak by se s ním asi nebyl problém domluvit.Jinak samozřejmě mám fotky i doma k poslání.

Tato skvělá trať má mou plnou podporu, musím se veřejně Šnekovi omluvit, za to, že jsem nedodržel slib a nedodal objekty, každá má výmluva je v tomto případě lichá ..... každopádně fotodokumentaci mám a budu se snažit v maximální míře pomoci, takže se snad brzy dočkáme nové aktualizace ..... :eek:

Global jsem skoušel jak ten který je ke stažení s tratí tak z tratě BP.Jinak mám tratě BP,Ztrcená a základní tratě z MSTS.

Kodl napsal:
A můžu vůbec mít Tratě BP a 180-183 současně :?:
Trať BP a Luhačovice mají stejný GLOBAL, pro trať 180/183 a 321 musíš mít jiný GLOBAL (používají jiné kolejivo X-tracks)

Ne nemůžeš mít pro BP a pro 180 stejnej Global.

Stejnej mají BP+Luhačovice a druhej global mám pro 321a180. Ale to už bylo napsáno výše.

Ke slibované aktualizaci. Ještě teď jsme si se Šnekem upřesňovali pár věcí včetně problematické stanice a trasování jízdních tras, které jsou v daném místě nefunkční. Pokud se zadaří tak by aktualizace byla během zítřka - nejspýše večer. Nebude to jen pouhé přejmenování několika souborů ale i doplnění některých textur a nějaká ta drobná oprava u modelů objektů.

Na web pak umístím jak celý nový platný archiv pro trať tak i rozdílový archiv obsahující změny. Budou opravené i aktivity neboť došlo i k opravě názvu jedné zastávky.

Holt nic se nesmí uspěchat aby to nevyvolalo zbytečně moc druhotných chyb. Takže vydržet. Jakmile bude aktualizováno tak dám vědět sem do tohoto vlákna.

Back
Nahoře