Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

tak to celkem jede ale pořád se mě pohibují perony případá mě to jako kdyby se zpíjeli do sebe textury

Vše na plno je to celkem dobrý až na ty konce nástupišt ty se hýbou.Nebyla by rada kam na český tratě ke stažení.Díík

Prosím prosím jakou soupravu a jak jí mám nainstalovat abych mohl jezdit ve 180 úkoly Díík

Jasne contis mám ale ty časy v misích to se nedá poradí někdo jak a kde je upravit díky předem.Díík

Ještě prosím o radu jak poznám kolik můžu naložit vagonů abych vyjel ten kopec ve 180.

Stiahol som si trat 180. Je pekne postavena ale vsimol som si v Aktiviti Editoru ze ziadna kolaj nieje oznacena ako siding. Takze potom v aktivite nemozem nikde odpajat vagony. Alebo sa daju odpojit aj inak?

Daju sa odpojit aj inak, staci pri vybere sidingov kliknut kde ich chces odpojit a potom napisat ako sa to miesto vola a dalsi postup ako normalne.

Pokial ja mam odskusane tak odpojenie vagonov funguje len na sidingoch.
Skusal som v editore vybrat ine miesto ako siding (aby som sa ubezpecil ze je to tak) a editor to nedovoli. Tak neviem ako to moze tebe fungovat.

NO, to bolo nieco ine ... ale povedzme inak ... musis to mat zapisane v aktivite? ... sprav si trasu tak aby si to mohol pripojit / odpojit ... napis si to do brifingu, sprav si na trati messidz ... a mas to ...

Nemožnost spuštění trati

To JOHNZ : Měl jsem tu trať nainstalovanou, pak se něco posralo a teĎ při startu hlásí, chyba při inicializaci....přitom nemám nainstalován update trati......a hlásí to ikdyž ji instaluji do čistého MSTS.....a to i při použití zvuků od Zbyňka a X-tracks z Vysočiny......

Setkali jste se s tím někdo? Prostě ji nespustím a nespustím.....a to ji instaluji ze stejné instalace.

Martin

Problém s nespuštěním tratě 180 jednoznačně definován......

Heureka, přišel jsem na to......správné řešení je v přáíspěvku Petra Šimrala.....souvisí to s generováním terénu a s tolerancí chyb terénu.....musel jsem nastavit toleranci chyb na 20.....teprve pak se trať rozběhla.....toto se povedlo i Petrovi, ale tím, že přehodil rozlišení...tím se tolerance stala méně přísnou.....potvrdí ještě někdo toto řešení?

Re: Problém s nespuštěním tratě 180 jednoznačně definován...

Martens napsal:
Heureka, přišel jsem na to......správné řešení je v přáíspěvku Petra Šimrala.....souvisí to s generováním terénu a s tolerancí chyb terénu.....musel jsem nastavit toleranci chyb na 20.....teprve pak se trať rozběhla.....toto se povedlo i Petrovi, ale tím, že přehodil rozlišení...tím se tolerance stala méně přísnou.....potvrdí ještě někdo toto řešení?
Mě se podařilo tuto trať nainstalovat až na několikátý pokus,nějak to souvisí s Xtrackem a navíc je tam chybí nějaké textury.Použil jsem update,ale tam je taky chyba,nešlo to po stažení rozbalit.Zkusil jsem soubor opravit ve WinRaru,přesto asi dva soubory jsou vadné.Zálohoval jsem si Global a z CD nainstaloval původní,odstranil všechny tratě,které používají Xtrack a teprve pak se instalace podařila.Při spuštění se zobrazovaly hlášky o chybějících texturách,tak jsem celou trať prohnal Route_Ritterem,který trať opravil a nyní se mi spouští bez problémů.Global používám zase ten s Xtrackem,vrátil jsem tam všechny tratě a 180 běží dál.Pokud někomu ten návod pomůže,je dost pracný.Někdo snad najde lepší řešení.Tolerenci chyb mám na 10%,takže by to mělo ukazovat na chyby v souborech trati.Rozlišení mám 1280x1024x32bit (19 palcový monitor),s tím jsem nehýbal.Jinak je však trať dobrá a krajina pěkně vymodelovaná.

Back
Nahoře