Route-Riter

add Bob57_cz :proč po mém příspěvku odkazuješ kde je vždy aktuální verzi RR a neodpustíš si adresu sledování odkazů?Já jsem ostatní upozornil že byla vypuštěna nová verze RR,takže kdo nemá čas projíždět neustále internet a sledovat novinky je tím upozorněn.
Z těch tvých odkazů to zjistím až když je prohlédnu,z mé zprávy to vím hned
a stáhnout si to pak už může každý odkud chce,nemusí to být z odkazu který jsem uvedl
Jinak ta verze byla uvolněna 26.4,což je i můj příspěvek

add Bob57_cz :k mé reakci mě vyprovokovaly tvá slova že stačí sledovat odkazy.Ne každý má čas to sledovat ,takže když jsem na to náhodou narazil,dal jsem ostatním upozornění a nebudu hledat jim ještě tu nejschůdnější cestičku.Takže kdyby jsi napsal další možné odkazy jako doplnění mého příspěvku určitě bych nereagoval.Tolik na vysvětlenou

add Bob57_cz :Koukám že ty musíš mít vždy pravdu a poslední slovo.Náhodou jsem na to narazil proto,že ty stránky znám ale nenavštěvuji často.A ten tvůj druhý odkaz,když na něj kliknu,tak jsi nevystavil ty jak píšeš,ale Martens je tam podepsaný a pokud se na ten odkaz nepodívám,tak nevím že vyšla 26.4 aktualizace na což hlavně jsem chtěl upozornit !!!! to je podstata mého příspěvku.

Hynďa napsal:
Zdravím! Nemáte někdo češtinu na RR?? Oba odkazy jsou nefunkční....
Mám překlad od člověka,který umí velice dobře anglicky,ale neovládá odbornou terminologii.Pokud by toto nevadilo,mohu poskytnout.

Nadmorská výška

Neviete o utilite alebo o funkcii, ako by sa dala znížiť nadmorská výška trate?

Chlapi, neviete niekto, ktoré tlačítko v RR "zoštíhlovalo" trať a vyhadzovalo nepotrebné objekty? Zaboha si nemôžem spomenúť, ako som to robil, keď som upravoval ŽSR130. Ani češtiny nikde neni.

Dráčik napsal:
Chlapi, neviete niekto, ktoré tlačítko v RR "zoštíhlovalo" trať a vyhadzovalo nepotrebné objekty? Zaboha si nemôžem spomenúť, ako som to robil, keď som upravoval ŽSR130. Ani češtiny nikde neni.
Je to tlačítko Kompaktní trať hned na první záložce.Čeština je,stačí říct...

Naposled editoval moderátor:
Zdravim vsetkych, potrebujem pomoc, kde sa v RR da zistit ake textury mi v trati chybaju? Dakujem a zekam vsetkym Stastne a Vesele Vianoce.

IceMcLaren napsal:
Zdravim vsetkych, potrebujem pomoc, kde sa v RR da zistit ake textury mi v trati chybaju? Dakujem a zekam vsetkym Stastne a Vesele Vianoce.
RR umí doplnit chybějící textury a dělá to hned a uživatel musí potvrdit,že chce texturu doplnit.Po spuštění RR si vyber trať,kterou chceš kontrolovat,stiskni druhé tlačítko zleva (udělej číst/psát) a vyčkej dokončení.Pak stiskni třetí tlačítko zleva - kontrovat trať a potvrď všechny doporučené změny s jedinou vyjímkou,že nepotvrdíš kopírování letní textury do chybějících zimních.To je vše.

Dakujem za radu, postupoval som podla toho ako je pisane vyssie a vsetky chybajuce textury som si doplnil z inych trati. Krasne sviatky :)

Zdravím chlapi mohl bych vás někoho poprosit o zaslání programu Route-Riter ? Stahnul sem si jednu trať achybí mi tam nějaký oběkty a tak bych chtěll zjistit jáký přesně. Děkuji předem za odkaz, odpověď a nebo zaslání s Pozdravem Michal

kucimsts napsal:
Zdravím chlapi mohl bych vás někoho poprosit o zaslání programu Route-Riter ? Stahnul sem si jednu trať achybí mi tam nějaký oběkty a tak bych chtěll zjistit jáký přesně. Děkuji předem za odkaz, odpověď a nebo zaslání s Pozdravem Michal

A to je takovej problém naklepat Route Riter do Googlu a kliknout na první odkaz?

kucimsts napsal:
Tady: http://www.rstools.info/index.html a češtinu najdeš na webu JiříkaTK :D

Petr Novák napsal:
kucimsts napsal:
Tady: http://www.rstools.info/index.html a češtinu najdeš na webu JiříkaTK :D

Díky za odkaz. Včera sem to scháněl ale 1h na netu.. ale tak když je člověk ztahanej z práce tak i ledacos přehlídne :D

ad kucimsts - Route Riter byl normálně ke stažení na stránce http://steam4me.railpage.org.au/trainsim/index.html kde je spousta všeho možného o msts,vřele doporučuji.Jenže Route Riter už na této stránce není,stahuje se přímo ze stránky autora.Taky jsem na to nadával,když mi vyskočila hláška o chybě 404.:cool:

Na stránkách autora programu se píše,že odblokoval rozšířené možnosti nastavení eng/wag.To byla výzva,tak jsem to hned otestoval.Zatím mám vyzkoušené tyto změny: nastavení spřáhel pro páry,tendry,vagony a ostatní loko.Dále pak nastavení brzd v sekci wagon.Toto všechno bez problémů funguje.Nyní hledám,jak změnit nastavení brzd a brzdičů v sekci engine.Dá se taky změnit nastavení světel,nemám to však odzkoušeno.

Petr Novák napsal:
IceMcLaren napsal:
RR umí doplnit chybějící textury a dělá to hned a uživatel musí potvrdit,že chce texturu doplnit.Po spuštění RR si vyber trať,kterou chceš kontrolovat,stiskni druhé tlačítko zleva (udělej číst/psát) a vyčkej dokončení.Pak stiskni třetí tlačítko zleva - kontrovat trať a potvrď všechny doporučené změny s jedinou vyjímkou,že nepotvrdíš kopírování letní textury do chybějících zimních.To je vše.

Kontrolní otázka soudruzi, jestlipak víte, že mi RR při kontrole trati podle horního návodu "nahoře" nějakým způsobem poškodil bin? To jsem to ale ještě nevěděl, při spuštění MSTS se objevila černá obrazovka a dole byl pouze bílý pruh a HD chroupal snad nějaké čipsy, když to šlo k Bilovi:D. Je fakt ale, že když jsem instaloval RR, tak se s tím instaloval TGA tool2 + AceIt, který mimo jiné asi zapadl jinam, než měl, protože při spuštění RR to psalo chybu, že AceIt nemůže najít a ať radši RR instaluju znovu, což jsem z vejšky podcenil. Zprva, jsem si myslel, že to pokopalo Global, bez uspěchu po novém dodaní. Pak jsem myslel, že je něco s tratí, tady taky samá voda. Bin jsem zkusil jako třetí a huráá, už to zase šlapalo , jak hodinky, tfuj, myslel jsem na nejhorší:roll: A trať taky šlape. Myslím jen ,že při kontrole RR chybělo něco v globalu, ale zarazilo mě jen to, že se to neptalo na to poslední, tedy má li přidat letní Textury do zimních, a už jsem větřil, že jsem někde asi něco přehlídl. Možná taky zrovna, jak na potvoru v trati chyběli jenom Globálové věci. AceIt jsem zkopíroval do RR a už tu hlášku o nové instalaci nepíše. Ale radši taky nedávám žádnou jinou trať zkontrolovat. Radši až potom, co napíšete, teda jestli někdo tomu panimáje, zdravím:D

Back
Nahoře