Petr Novák napsal:
IceMcLaren napsal:
Zdravim vsetkych, potrebujem pomoc, kde sa v RR da zistit ake textury mi v trati chybaju? Dakujem a zekam vsetkym Stastne a Vesele Vianoce.
RR umí doplnit chybějící textury a dělá to hned a uživatel musí potvrdit,že chce texturu doplnit.Po spuštění RR si vyber trať,kterou chceš kontrolovat,stiskni druhé tlačítko zleva (udělej číst/psát) a vyčkej dokončení.Pak stiskni třetí tlačítko zleva - kontrovat trať a potvrď všechny doporučené změny s jedinou vyjímkou,že nepotvrdíš kopírování letní textury do chybějících zimních.To je vše.
Kontrolní otázka soudruzi, jestlipak víte, že mi RR při kontrole trati podle horního návodu "nahoře" nějakým způsobem poškodil bin? To jsem to ale ještě nevěděl, při spuštění MSTS se objevila černá obrazovka a dole byl pouze bílý pruh a HD chroupal snad nějaké čipsy, když to šlo k Bilovi

. Je fakt ale, že když jsem instaloval RR, tak se s tím instaloval TGA tool2 + AceIt, který mimo jiné asi zapadl jinam, než měl, protože při spuštění RR to psalo chybu, že AceIt nemůže najít a ať radši RR instaluju znovu, což jsem z vejšky podcenil. Zprva, jsem si myslel, že to pokopalo Global, bez uspěchu po novém dodaní. Pak jsem myslel, že je něco s tratí, tady taky samá voda. Bin jsem zkusil jako třetí a huráá, už to zase šlapalo , jak hodinky, tfuj, myslel jsem na nejhorší

A trať taky šlape. Myslím jen ,že při kontrole RR chybělo něco v globalu, ale zarazilo mě jen to, že se to neptalo na to poslední, tedy má li přidat letní Textury do zimních, a už jsem větřil, že jsem někde asi něco přehlídl. Možná taky zrovna, jak na potvoru v trati chyběli jenom Globálové věci. AceIt jsem zkopíroval do RR a už tu hlášku o nové instalaci nepíše. Ale radši taky nedávám žádnou jinou trať zkontrolovat. Radši až potom, co napíšete, teda jestli někdo tomu panimáje, zdravím