Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martens napsal:Zbyňku a zvažuješ i triangl třeba v třebové ( pokud se tam nedá otočit jinak) nebo v Ústí nad Orlicí?
T napsal:Ad Josef Vogeltanz.
Návod na trainset bude přepracován v nejbližší době.V tuto chvíli bylo zcela opuštěn systém složka/model.Od nyní jsou modely jedné řady v jedné složce s příslušnou úpravou názvů textur,aby nedocházelo k problémům.V současnosti jsem se také dohodl se Zbyňkem,že přepracuji také složky zvuku a kabin.Počítám,že trainset v takovéto podobě bude hotov ještě tento týden.
T.
T napsal:Vše je přepracované a to včetně názvů textur.Přiznám se však k tomu,že jsem hodně často uvažoval,že s tím praštím,ale nakonec jsem to předělal.
PRCH napsal:Nemohl byste aktualizovat "návod" na adrese http://www.cbox.cz/semora/MSTS/navodtrainset.htm, tak aby souhlasil s nově zaváděným systémem. Stačí jenom systém značení.
Chápu, že to provás bude zdržení, ale nejeden "modemák" se mnou bude souhlasit, když řeknu: Než to celý stahovat to si to radši předělám sám, i když to bude potřetí![]()
Zbyněk Šemora napsal:...... Otázkou je, jestli se tento systém osvědčí i u autorů modelů a skinů, jinak zatím nemá smysl cokoli zásadně přeorganizovávat.