G
Guest
Host
Tak idem stiahnut nejaku trat a vyskusam to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja by som teda záujem mal. A keď už máme tie vodné žeriavy, tak by sa cestou mohla aj doberať voda.Kebarko napsal:Upravujem si svoje aktivity na 71bptrat. Teraz som začal upravovať aktivitu KE_Slachticna. Viem, že niektorí užívatelia mali problémy s použitím predného spriahadla u tejto aktivity. Ak by bol záujem mohol by som vyrobiť aj verziu aktivity kde by sa táto úvodná pasáž preskočila. Aktivita by teda začínala až v stanici Praha-Bubeneč s vozňami napojenými už na zadné spriahadlo. Potrebujem len vedieť či by bol záujem aj o tákúto veriu (aby som nerobil zbytočnú vec).
Tiež sa pridávam.A ten nápad s vodnými žeriavmi je tiež dosť zaujímaví.nebulus napsal:Ja by som teda záujem mal. A keď už máme tie vodné žeriavy, tak by sa cestou mohla aj doberať voda.Kebarko napsal:Upravujem si svoje aktivity na 71bptrat. Teraz som začal upravovať aktivitu KE_Slachticna. Viem, že niektorí užívatelia mali problémy s použitím predného spriahadla u tejto aktivity. Ak by bol záujem mohol by som vyrobiť aj verziu aktivity kde by sa táto úvodná pasáž preskočila. Aktivita by teda začínala až v stanici Praha-Bubeneč s vozňami napojenými už na zadné spriahadlo. Potrebujem len vedieť či by bol záujem aj o tákúto veriu (aby som nerobil zbytočnú vec).
Tiež sa pridávam.A ten nápad s vodnými žeriavmi je tiež dosť zaujímaví.[/quote]Mirec napsal:Ja by som teda záujem mal. A keď už máme tie vodné žeriavy, tak by sa cestou mohla aj doberať voda.
Mě voda u 475.1 došla už v Kolíně, ale do Brna jsem dojel - voda v kotli neklesala, asi chyba v *.eng souboru.Pelikán napsal:Ohledně vody v tendru mám dotaz. Dělám všechno v mašině ručně a voda mi v pohodě vystačí ž do Brna. Má někdo podobnou zkušenost?