Aktivity - všeobecně - archiv #1

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
K dispozícii je dalšia aktivita od Kebarka...Musím podotknúť že jeho chyby sa pohybovali na úrovni 50 a vyššie a teraz sa = 0! Takže ako vidím keď sa chce tak sa dá...

Mirec napsal:
K dispozícii je dalšia aktivita od Kebarka...Musím podotknúť že jeho chyby sa pohybovali na úrovni 50 a vyššie a teraz sa = 0! Takže ako vidím keď sa chce tak sa dá...

Bohužel nemůžu úplně souhlasit u tebe možná no problem, ale u mě....15 chyb a opět je zakopaný pes v trainsetu, který není kompatiblní s Šemorovým, většina chyb mi přišla totožná jako v Bardotce....bohužel si tuto aktivitu nezahraji :(
Aktivita Os 15070 od Miksiho mi šla bez jedniné chyby... a myslím, že ostatním taky......
je to škoda, že aktivita od Kebarka využívá jiný (nebo poupravený) trainset...

Hawk napsal:
Mirec napsal:

Bohužel nemůžu úplně souhlasit u tebe možná no problem, ale u mě....15 chyb a opět je zakopaný pes v trainsetu, který není kompatiblní s Šemorovým, většina chyb mi přišla totožná jako v Bardotce....bohužel si tuto aktivitu nezahraji :(
Aktivita Os 15070 od Miksiho mi šla bez jedniné chyby... a myslím, že ostatním taky......
je to škoda, že aktivita od Kebarka využívá jiný (nebo poupravený) trainset...

No to máš pravdu, ale ja (a teraz už aj Kebarko) si nové vozidlá premenovávali podľa predlohy z Trainsetu z DVD, napr. cd_150/151001.A teraz majú byť wag súbory takto: cd_151001.Ale neviem o čo ide?To ti je zaťažko opraviť 15 :!: chýb :?: .Ja som opravoval aj cez 200 a autorom so ešte poďakoval že mám čo hrať... :roll:

Ne nejde o to opravit 15 chyb... jde o to, že 15 chyb musí opravit většina lidí, a hlavně já to asi opravovat nebudu poněvadž dělám taky aktivity a abych je pak omylem nepoužil....
Pokud jste to opravili dle DVD tak nevím proč mi to vyskakuje jako špatné....
jde o většinu.... já jen říkám, že je to škoda

cd_150/151001.A teraz majú byť wag súbory takto: cd_151001Takhle jsou jen nové, ale se stávajícími se do odvolání nehýbe.
Jinými slovy současně ze 150tek má cd_ jen 150006.

Doporučuji při tvorbě aktivit mít k dispozici jen Trainset z DVD, pak se nemůže chybovat. Já si myslím, že aktivity nejsou přehlídkou co nejpestřejšího traffic, ale důležité jsou úkoly, které má plnit strojvedoucí. Tohle bych preferoval na prvním místě. Až potom bych přemýšlel, které vozidlo v Trainsetu BP chybí a po konzultaci je rád doplním.

Zbyněk Šemora napsal:
cd_150/151001.A teraz majú byť wag súbory takto: cd_151001Takhle jsou jen nové, ale se stávajícími se do odvolání nehýbe.
Jinými slovy současně ze 150tek má cd_ jen 150006.

Doporučuji při tvorbě aktivit mít k dispozici jen Trainset z DVD, pak se nemůže chybovat. Já si myslím, že aktivity nejsou přehlídkou co nejpestřejšího traffic, ale důležité jsou úkoly, které má plnit strojvedoucí. Tohle bych preferoval na prvním místě. Až potom bych přemýšlel, které vozidlo v Trainsetu BP chybí a po konzultaci je rád doplním.

No ja sa snažím do aktivít používať vozidlá hlavne z Trainsetu DVD...
To Hawk: Prosím ťa pošli mi na e-mail výpis z ConBuildera, aby som videl aké sú tam nezrovnalosti.

v téhle aktivitě od Kebarka mi chybí servis3...pokud vim, tak existujou servisy 1,2 a 4...nebo mi někde uteklo info o existujícím servisu3 ? nebo má Kebarko servis (asi4) přeznačen na servis3?

Hawk napsal:
Ne nejde o to opravit 15 chyb... jde o to, že 15 chyb musí opravit většina lidí, a hlavně já to asi opravovat nebudu poněvadž dělám taky aktivity a abych je pak omylem nepoužil....
Pokud jste to opravili dle DVD tak nevím proč mi to vyskakuje jako špatné....
jde o většinu.... já jen říkám, že je to škoda
Na tom niečo môže byť, v mojom Trainsete su práve kvoli rôznym tvorcom aktivit a ich Trainsetom také vozidla, že by som kompatibilnu aktivitu mal problém vytvoriť. Nehovoriac o tom že niektore vozidla som nezohnal, tak som si nieco podobne preznačil :? .

Servis 3

Servis 3 je zajímavý, ale dá se použít elegantnější řešení. Stačí příslušný stream ze sms souboru servisu 3 zkopírovat do *eng.sms souboru lokomotivy pod část "Scalability0" a přepsat odkaz na správný název wav. souboru (x_..._pistala). Taková lokomotiva pak pískne svojí píšťalou, světla svítí a není před ní žádný stín.
Zapracuju to do svých zvuků.

Jacek: Keď dám ten stream do lokomotivy tak to bude pískať vždy a všade. Keď je to ako Servis3 tak to bude pískať len tam kde budem chcieť ja.

Kebarko napsal:
Jacek: Keď dám ten stream do lokomotivy tak to bude pískať vždy a všade. Keď je to ako Servis3 tak to bude pískať len tam kde budem chcieť ja.

Teď tomu moc nerozumím. Když dám servis 3 před lokomotivu traffic vlaku, má to písknout, když bude skoro u mě, ne?
Zatím jsem úspěšně vyzkoušel te druhý způsob.

No mne to išlo ako po masle...Lokomotíva sa v diaľke objavila a zapískala...Keď už bola takmer pri mne tak zapískala znovu...Ináč aspoň mne sa zdá toto riešenie pohodlnejšie, presne ako u vozidiel Servis 1,2,4...Stačí ich len pridať pred vlakovú lokomotívu, dajú sa rýchlo pridať aj zmazať...

Naposled editoval moderátor:
Myslím,že je to dobrej nápad,pokud budu chtít,aby mi zahoukal jakýkoli traffic vlak tak si to tam dám a nemusím to mít v eng souboru přepsáno. :wink:

No v každém případě sms si můžete stáhnout z mých stránek. Vozidla nejen pískají, ale taky houkají při rozjezdu a u motorových vozů se mění zvuky motoru tak jak mají.

Mirec napsal:

Nemohu nikde najít vůz csd_Utz. Díky za radu milo

Kebarko aktivita

Chtěl bych se zeptat. Nemohu po připojení soupravy v UO odjet. Zkoušel jsem ji postupně rozpojovat a zjistil jsem, že mi to dělají vozy ZAES. Ten mám ale stažený ze stránek Ppoolllla. Díky za odpověď.
milo

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře