Hawk napsal:
Akorát se bude muset u toho vozu Emv přepsat jméno i uvnitř wagu ne? když se wag bude přejmenovávat.... a zvuky asi taky nejsou přesměrovány správně?
Lidi neblbněte, tudy cesta nevede. Jedinné řešení je chybějící vozidla vystavit na web, upravené bez chyb, odkud si to každý stáhne z přímého linku a už na to nemusí sáhnout. Prostor na webu nabídnul Karel.
Jen si uvědomte, že já používám spřáhla nastavená na 30cm, i kvůli kompatibilitě s cizinou. Takže ať ani toto nepopleťte. bohužel vozy co mi byly zaslány jsou nastavena na 8Ocm. Tak je budu muset opět vyřadit. Na úpravy nemám čas. To by jste se aktualizace trati nedočkali.
Jinak tento způsob, že vozidlo najdete někde u Havla mi připadá, jako bych vydal aktualizaci s poznámkou, chybějící stromy pohledejte na webu Trundy, německé baráky na thetrain.de, atd. To by jste mi trať omlátili o hlavu.
Mirec, máš stránky zaměřené na mou trať, dle screenů pěkné aktivity, ale kvůli nekompatibilitě jsem si ani jednu nezahrál. Do sleziny nová vozidla, pokud to není nevyhnutelně nutné nepřidávej a používej výhradně pro BP. Jedině tak budou všichni spokojeni.