Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:hlavně číst upozornění, že tyto aktivity nejsou kompatibilní. Nejrychlejší pročištění je, pokud jste tam nakopíroval vše možné, vymazat obsahy složek Activities, Services, Paths, Traffic a Consists, pak vložit instalační DVD a zvolit pouze instalaci Aktivit (nebo je nainstalovat z webu, tam jsou vždy nejnovější.) Jinak se dají odstranit vyhledáním pomocí indexů každého autora. Poslední varianta je, opravit si nefunkční aktivity Conbuildrem (je na DVD)
Davidus napsal:Zdravím.
Mám problém. Mám rozestavěnou aktivitu s R 253 Bohemia a chci udělat následující věc. Přijedu do Letohradu, odpojím el. loko a chci, aby na soupravu najela mot. loko a odjela s vlakem pryč. Jde to?Pripojiť lokomotívu na súpravu tak aby sa na ňu sama pripojila (traffic lokomotíva) je možné - to už mám odskúšané. Neviem či by v takomto stave umožnili návestidlá suprave aby odišla (t.j dostala zelenú, to som neskúšal), možno by odišla len po návestidlá.
Davidus napsal:Zdravím.
Mám problém. Mám rozestavěnou aktivitu s R 253 Bohemia a chci udělat následující věc. Přijedu do Letohradu, odpojím el. loko a chci, aby na soupravu najela mot. loko a odjela s vlakem pryč. Jde to?
Mám i další dotaz. Do stanice přijede vlak řízený počítačem. Jde udělat taková věc, abych se na něj připojil a svezl se s nám třeba 2 stanice, pak se odpojil a jel si po svým? Zkoušel jsem to a vždy při připojení mi počítač zatuhl.
Ppoollll napsal:Davidus
Základní omezení - trafic vlaky se samy nespojují ani nerozpojují - jsou neměné!!!!
1 - Toto by šlo obejít použitím dostatečného počtu (kvůli přetlačení brzd vozů) CD servisů 1 které by dotyčné vozy odtlačily. Je ale nutné se vyhnout návěstidlům v projížděné trase neboť na nich by pak servisy zastavily.
2 - Na toto téma zde již diskuse proběhla. Takže zopakuju - v principu to jde. ALE záleží na nastavení chování použitých vozidel (což v současné době je různé = nevyhovující) a navíc nesmí dojít k zakmitnutí připojované PC soupravy. V okamžiku cuknutí připojované soupravy totiž dojde k tomu že MSTS zblbne a ztuhne. Bezproblémově mi to fungovalo akorát na vozech které neměly brzdy - jakési historické nákladní zmršeniny. Po odpojení se ale již souprava nikam neodjede neboť je vyhozená z toho trafic systému - zůstane tam stát jako tvrdý Y.
Davidus napsal:Ppoollll napsal:Davidus
Základní omezení - trafic vlaky se samy nespojují ani nerozpojují - jsou neměné!!!!
1 - Toto by šlo obejít použitím dostatečného počtu (kvůli přetlačení brzd vozů) CD servisů 1 které by dotyčné vozy odtlačily. Je ale nutné se vyhnout návěstidlům v projížděné trase neboť na nich by pak servisy zastavily.
2 - Na toto téma zde již diskuse proběhla. Takže zopakuju - v principu to jde. ALE záleží na nastavení chování použitých vozidel (což v současné době je různé = nevyhovující) a navíc nesmí dojít k zakmitnutí připojované PC soupravy. V okamžiku cuknutí připojované soupravy totiž dojde k tomu že MSTS zblbne a ztuhne. Bezproblémově mi to fungovalo akorát na vozech které neměly brzdy - jakési historické nákladní zmršeniny. Po odpojení se ale již souprava nikam neodjede neboť je vyhozená z toho trafic systému - zůstane tam stát jako tvrdý Y.
Ad 1 Jestli jsem to dobře pochopil, tak místo loko navolit CD servis 1, který by jakoby tlačili soupravu před sebou a odáhli do pryč? O víkendu jsm zkoušel jestli se traffic loko připojí k soupravě a vyšlo to, ale pak už nechtěla odjet. spíš nemohla. Chtěla jet, ale vagony stály na místě...
Ad 2 Když je to takový složitější, tak se zatím obejdu i bez toho....
Jinak dík za odpovědi.
Měl bych ještě jeden problém. Čekám v Letohradě než mi přijede od Ústí osobák. Problém ale je, že se zastaví na vjezdovým návěstidle a dál nic. Četl jsem tu něco o reverzních bodech, ale asi jsem to dostatečně nepochopil. Nestačilo by to ošetřit jenom CD servisem 2, kterej by mi blokoval návěst?