J
Jan Květ
Host
Prosím,dejte mi sem přímí odkaz na stažení DEMEX.V těch stránkách se nevyznám.
Děkuju
Děkuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš ho přesně před nosem o 12 příspěvků výše.Jan Květ napsal:Prosím,dejte mi sem přímí odkaz na stažení DEMEX.V těch stránkách se nevyznám.
Děkuju
Budeš sa diviť, ale je to celkom dobré pri vytváraní fiktívnych krajín - len potom Microdem ráta niekedy celú večnosť - stalo sa mi, že krajinu pre trojuholník tratí BA -Kúty, Kúty - Trnava a Nové Mesto - Trnava - Bratislava rátal Microdem nejakých 16 hodín - ale to závisí, jak podrobný reliéf buduješ.krizoch napsal:on tu moji hruzu nekdo pouziva? unbelievably![]()
klimi napsal:Kde se dají sehnat geogerf.data??
Do Austrálie to asi nebude moc pasovat, budeš mít slunce na opačné straně. Nemáš v adresáři simulátoru podadresář ROUTE GEOGRAPHY CREATOR ? ( Někde u "Frantíků" jsem do něj viděl i "opravu". )LuděkD napsal:Chtěl bych se zeptat, jestli je jedno, kam při generování tratě umístím polohu této tratě (do jakéhokoli místa)?
Petr Šimral napsal:Sedí nejenom Praha. V pohodě nacházím pláně nádraží v té výšce, kde mají být a skoro přesně na těch místech, kde mají být. A terén je v pohodě. Údolí a kopce pasují.
PŠ