Matthis Janeba
Začátečník
Kde si můžu stáhnout satelitní snímky?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdysi to bylo tady ftp://edcsgs9.cr.usgs.gov/pub/data/srtm/, ale už není.Matthis Janeba napsal:Kde si můžu stáhnout satelitní snímky?
Neukládá se mapa, ukládají se pomocné body (markery). Jsou to takové stožáry s vlaječkou, které se zobrazují pouze v editoru. Je možné si nadefinovat jejich přesnou polohu a podle nich se orientovat v editoru. Terén je tam stále zelená placka.tsedlak napsal:tak jsem zkoušel tento pokus ale nejde mi ta poloha uložit do schránky.Nenapadá mě jak ten čtverec s mapy.cz dostat do obrazové polohy abych ji pak mohl převést do simulátoru díky
Nepomohlo by třeba tohle?heme napsal:VolejnikTomas - Tak dokonce uz mam i vygenerovny teren, diky mockrat, ale to je mi nanic, kdyz nedokazu pohnout s tema hgt souborama, ale ja to stavet nebudu, pockam si na vysledek od p.Semory, ale jeste jednou diky za ochotu
Otázku jsem nějak nepochopil, ale jestli chceš najít Demex ke stažení, co takhle zkusit Google a vhodná klíčová slova?CD242220 napsal:Mohl by mi nekdo poradit jak z teto http://www.dem-ex.com dementni adresy na ktere zadnej demex ke stazeni neni ho najdu ??![]()
heme napsal:Tak SRTM se zase přestěhovaly bohužel pro mě neznámo kam. Prosím vás moc všechny, kdo je má, pošlete mi je na mail, nebo alespoň link ke stažení. Potřebuju je jako nikdy jindy
heme napsal:Nejde mi to ani přes prohlížeč ani přes total commander
Matthis Janeba napsal:Stačilo zaGooglovat: ftp://e0srp01u.ecs.nasa.gov/srtm/
No tak jsem to otevřel a jsou tam dva adresáře. Kterej mám stáhnout? Poraďte prosím.