Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ppoollll napsal:Pánové, když už narazíte na blbej překlad (v době kdy jsem to překládal jsem musel dost věcí jen odhadnout neboť ne všechna okna nalezená v knihovnách se mi podařilo vyvolat) tak by stálo za to to napsat hlavně mně. Pak bych mohl vaše poznatky a upřesnění do překladu i zahrnout a dostalo by se to tak časem i k dalším lidem.
Pokud si to ale budete upravovat jen sami pro sebe, třeba i lépe a přesněji, tak se to k druhým nedostane. A jestli počítáte s tím že si čtu všechny diskusní vlákna abych z nich pak lovil takovéto podnětné připomínky a poznatky tak na to zapomeňte. Tolik času nemám.
Jinak pro informaci - mám už nějaký čas nachystanou další verzi překladu a zrovna toto vhodné zpřesnění by se tam ani nedostalo. Takže zkuste příště i něco napsat konkrétním autorům. Ve většině případů to bude vítáno.
Označíš ho (vznikne drátěný model) a klikneš na tlačítko, kde je v domečku i, nebo ho označíš a jenom klikneš kamkoliv pravým tlačítkem. Objeví se tabulka vlastnosti a v záložce "General" to je.nebulus napsal:Ako je možné v editore zistiť pri už osadených objektoch ako sa volajú?